2777
2789

من 23 سالمه میخوام ازدواج کنم ولی هیچ کس معرف من نمیشه از طرفی نه مادربزرگی نه خاله ای هیچ کس رو ندارم که ی دلسوزی برای من بکنند، سرکار نمیرم ، دانشجو ام دنبال ی ادم تحصیل کرده ام خیلی ام پول و اینا برام مهم نیست، زیادم مذهبی نیستم که احتمالا اونایی که تو سایت ان هستن ، از طرفی ی بخش قد و وزن داره من وزنم یکی دو ساله زیاد شده چاق شدم یعنی حس میکنم خیلی پسر ها منو قبول نمیکنن😕 خالا بگید خودت دوست شو و... من اصلا اهل دوستی نیستم نمیتونم ، بدم میاد (پیشنهاد ام داشتم ولی نمیتونم اعتماد کنم )

به نظرتون صبر کنم یا برم اسممو بزنم تو این سایت و این خفت و خواری رو بپذیرم(واقعا خفت برای من اخه سایت ، از روزم اجبار میخوام برم ) برم نظرتون؟😕 خیلی دلم گرفته 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم همین سوال را داشتم ولی استرس زا هم هست 

حس بدی هم دارم

ی جوریه نمیدونم چکار باید کرد

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اونایی که پیشنهاد میدن نمیتونی اعتماد کنی ولی به سایت آدم و حوا اعتماد میکنی؟☹️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم همین سوال را داشتم ولی استرس زا هم هست حس بدی هم دارمی جوریه نمیدونم چکار باید کرد

با توجه به امضاتون مهاجرت کردین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...