2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3834 بازدید | 141 پست

مرد اقتصادیع 

شمام توقعت زیاده نسبتی باهاش نداری که بخواد برات از دل و جون مایه بزاره و خرج کنه 

هروقت نسبت دار شدین توقع  هم داشته باشین 

اون فقط یه غریبه اس 

من جاتون بودم  سهم خودمو حساب میکردم

ادم حسابگری، ولی اگر بتونه با تخفیف خوش میگذرونه

اینا با تخفیفم خوش نمیگذرونن باور کن تا ده سال بعد حرص اون پولو میخورن که حیف بود غذاشم اصن خوب نبود چی بود مگه چی داشت مگه خودم میپزم بهتر پولمو دور ریختم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از خساست احتمالا پول زیاد نداره که بخواد اینجور رستوران ها بره 

من خودم وقتی هزینه زندگیم زیاده میدونم اصلا نمیشه بریم رستوران خودمون همون زرشک پلو رو تو خونه درست میکنیم میخوریم 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مرد اقتصادیع شمام توقعت زیاده نسبتی باهاش نداری که بخواد برات از دل و جون مایه بزاره و خرج کنه هروقت ...

پسر باید حساب کنه من بدونم فردا روز خرج زندگیم همینجوری میتونه بده 

نسبت ندارین چیه دیگه 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

ادم حسابگری، ولی اگر بتونه با تخفیف خوش میگذرونه

نه این حسابگری نیست واقعا خساسته

کد تخفیف رو خود منم باشم استفاده میکنم کد تخفیف ولی نه اینکه از قبل ببینم کدوم کد تخفیف رو دارم حتما اون رو برم

اگر کد داشتم مصرف میکنم نداشتم هیچی

ایشون از قصد اینجا رو که کد داشت انتخاب کرد

و خوندن قیمت منو چه معنی داره و اون جمله اشکال نداره از فضاش استفاده میکنیم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

اینکه از کد تخفیفش استفاده کرده چیز بدی نبوده 

اما خوندن قیمت منو کار بسیار زشتی بوده 

ممکنه آدم حسابگری باشه یا خوش بینانه تر بخوایم نگاه کنیم آداب اجتماعی بلد نیست 

یک جلسه دیگه هم باهاش برو بیرون ببین چه رفتاری داره 

این دیگه معلومه چیه:/

معمولا روزای اول جوگیرن اینجوری نمیگن

این همون اول اینجوری گفته

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حقوق یه پسر الان بیشتر از ۱۵ تومنه؟هر چند روز یکبار بخواد ۱ تومن پول غذا بده از کجا بیاره

حقوق ایشون ماهی ۶۰ ملیون نه ۱۵ 

اگرم نداره عملا نیاد بیرون و واضح بگه نداره نه این مسخره بازی ها

اصلا مسر با حقوق ۱۵ ملیون چرا باید سمت زن گرفتن بره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود