2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 141 پست
مرد اقتصادیع شمام توقعت زیاده نسبتی باهاش نداری که بخواد برات از دل و جون مایه بزاره و خرج کنه هروقت ...

وااااای برو بابا جمع کنید خودتونو همین شماها پسرا رو عوضی و پر رو کردید پرنسس کردید

دنگ بدم دیگه چی

اتفاقا توقع من پایین هم هست الان برام مایع نذاره بعدا هم نمی ذاره

واقعا من نمی تونی رفتار هایی که گفتی رو تحمل کنم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
داره بابا وضعش خوبه هم خونه داره هم ماشین داره درآمدش هم خدودی ماهی ۶۰ ملیونبه نظرم خسیسه

خسیس بودن مرد خیلی زیاد بستگی به رفتار زن هم داره ،اگه از اول عادتش بدی که هی خرج کنه اوکی میشه، ولی هی بهت بر بخوره و کوتاه بیای روز به روز بدتر میشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریز بینی نیس این شمام حرف منو نفهمیدی مثی ک من از کجا میخوام اعتماد کنم دقیقا؟ شما راحت اعتماد میکنی ...

آدم همیشه نباید خودشو آویزون  جیب پسرا کنه چیزای مهم تریم هست برا اعتماد کردن و شناخت بیشتر  همش که خرج کردن نیس 

مگه دخترا گرسنشونه که اویزون جیب پسرا بسن برا یه وعده غذا  راه های بیشترز برای شناخت و تعیین دوز خساست هست 

داره بابا وضعش خوبه هم خونه داره هم ماشین داره درآمدش هم خدودی ماهی ۶۰ ملیونبه نظرم خسیسه

بنظرت نه واقعا خسیسه 

نتیجه : کنسله فک کن سر هر لباسی هر چیزی هر رستورانی که میری بخواد اینجوری بگه که زندگیو برات زهر مار میکنه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

افرین دقیقا حرفم همینه میخوان بدونن رابطه ته داره یا نه که از همه چیزشون مایه بزارن

شما و شوهر ایشون موارد نادر هستن و تازه اونم بعدا اینطوری شدن

آدم نمی تونه نشونه های خساست رو در نظر نگیره و با هر کسی رسید ازدواج کنه

اتفاقا برلی دختر اینا نشونه است که رابطه ته داره یا نه

یعنی شما ارزش خودتو در حدی نمیبینی با کسی ک داری اشنا میشی یه رستوران تورو مهمون کنه؟ دیگ رستوران رف ...

نه ارزش من بالا تر از اینه که خودمو  اویزون کنم برا یه وعده غذا و مامون کردنم 

راه های دیگه ای هست برای شناخت و  و اینکه ببینی طرفت خسیسه یا نه 

آدم همیشه نباید خودشو آویزون جیب پسرا کنه چیزای مهم تریم هست برا اعتماد کردن و شناخت بیشتر همش که ...

چی میگی تو؟

اویزون تویی همه مث شما نیستن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یعنی شما ارزش خودتو در حدی نمیبینی با کسی ک داری اشنا میشی یه رستوران تورو مهمون کنه؟ دیگ رستوران رف ...

همین بعد میان میگن اویزون😐

وااااای برو بابا جمع کنید خودتونو همین شماها پسرا رو عوضی و پر رو کردید پرنسس کردیددنگ بدم دیگه چیات ...

منم نمیتونم خکدمو آویزون یه پسر کنم برام خرج کنه  اگه خرج نکنه بهش بگم خسیس 

من و شما با هم فرق داریم 

موفق باشی

لطفا میری د کافه دنگ غذاتون رو بدید لصلا طرف مولیت میلیاردر باشه حتی تو این سه ماه 6 بار بیرون برید ...

ببین ما الان دخترونه میریم بیرون، بعضی وقتا هم رو مهمون میکنیم. ینی نمیزاریم خرج کنه دوستمون، چه برسه به کسی که قصد ازدواج داره. ۶ میلیون هم پولی نیست. پول یه کفش و مانتوعه تو ۳ ماه

نمیدونم بگم خوشبحالش یا نه من که تواین موارد بسیار خجالتی هستم سعی میکنم اصلا حرف پول نزنم

خوشبحالشی نداره طرف می فهمه خسیسی بی خیالت میشه

شما کاره خوبی میکنی حرف پول نمیزنی

والا من همش دارم حس بد از این آقا میگیرم برای این حرکاتش و دلم می خواد ولش کنم اصلا خوشم نمیاد دیگه باهاش برم بیرون و این حرکات چندش رو ببینم

اینکه یکی نداشته باشه بحثش با این حرکات چیپ فرق داره

نداری اصلا نرو نه اینکه بری بخوای چندش بازی در بیاری

همین بعد میان میگن اویزون😐

والا

میگن ارزش ما بالاعه کسی نباید خرجمون کنه

ولی ارزش خودشون رو در حد یک کافه و رستوران نمیبینن😂

پسری ک یه دختر رو نمیتونه رستوران ببره

غلط میکنه بهش پیشنهاد میده 

وااااای برو بابا جمع کنید خودتونو همین شماها پسرا رو عوضی و پر رو کردید پرنسس کردیددنگ بدم دیگه چیات ...

بعد میاد میگه اویزون د آخه 

خب این خرج نکنه من علم غیب دارم بفهمم ، این یارو اگه براش مهم بودی نمیزاشت اصن فکرت درگیر این چیزا بشه 

معلومه که لیاقتته وگرنه تو به من بگو مرد جز اینکه پول خوب داشته باشه شخصیت و موقعیت اجتماعی داشته باشه جز اینکه خرج کنه چیکار میتونه بکنه چجوری میتونه خودشو نشون بده