2777
2789
مردها خیانت میکنن ولی ما اینجا مطرح می‌کنیم چون با هویت واقعی نیامده ایم مثلاً من اسمم کیک یخچالیه ا ...

بله میشناسم من همین الان شمارو تو یخچالمون دیدم😂😂😂😂(من چقد بی نمکم شما به بزرگیت ببخش😂🤣)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میشناسم من همین الان شمارو تو یخچالمون دیدم😂😂😂😂(من چقد بی نمکم شما به بزرگیت ببخش😂🤣)

نوش جونتون من خیلی خوشمزه ام😂😋😋😋

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
روابط متعدد باعث تنوع طلبی میشه و این همه پوشش ازادی که هست و ولنگاری فضای مجازیمثل بچه ای که تا وقت ...

شما عقل یه انسان بزرگسال رو به بچه و شیرخوردنش تشبیه میکنی؟

هر زن و مرد بالغی مسئوله نسبت به همسر قانونیش تعهد داشته باشه و اگر نداشت ، ارتباط دادنش به شرایط خارج از رابطه ، لطف و حمایت بزرگیه که نسبت به فرد خائن دارید.

خواهشاً نشینید تو سایت ها بنویسد بخاطر پوشش نادرست جامعه... که هر خائن ابلهی یاد بگیره با این حرف های باطل خیانتش رو توجیه کنه

شما عقل یه انسان بزرگسال رو به بچه و شیرخوردنش تشبیه میکنی؟هر زن و مرد بالغی مسئوله نسبت به همسر قان ...

میگن توی مثال مناقشه نیست!

بنده هم توجیه نمیکنم اینکارو..و به شدت محکوم میکنم.

ولی تا وقتی محرک ها هست...طبیعیه که کنترل کردن هم سخت باشه...

شما رژیم گرفته باش و هر شب تو خیابونی که همه ش  رستوران و فست فوده و همه میز و صندلی هاش تو خیابون چیده و مردم همه دارن دو لوپی غذاهای جور و واجور میخورن و بو و بلنگ غذا توی خیابون پیچیده قدم بزن...

ببین چه قدر راحته رژیمتو حفظ کنی...

بله خیلیش درونیه...ولی وقتی هی داری از بیرون هم قل قلک میشی درونتم بهم میریزه