2777
2789
عنوان

شما از این حرف چی برداشت میکنین

187 بازدید | 12 پست

خالم اومده بود خونمون بحث ازدواج و زن گرفتن شد برادر زادش که پسر دایی منه مجرده 

بعد گفت ما بهش میگیم بره فلانی (دختر جاری من ) رو بگیره ولی اون قبول نمیکنه میگه من زن نمیخوام 

من دخترم یه سال از اون کوچیکتره 

الان نمی دونم منظورش چی بوده 

چرا این حرفو به من زده با اینکه من اصلا ازش چیزی نپرسیدم 

نفهمیدم😑🔨

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همینجوری گفته چه ربطی به دختر تو داره!

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

والا چقدر ذهن کارگاه مانندی داره 

فلان دختر معرفی شده و جوابش هم بیان شده 

الان ایراد داره که اسمی از دختر شما نبردن و دختر جاری تون معرفی شده ؟

یا فکر می‌کنی عمدا بیان کرده که ناراحت نشی و پسر کلا قصد ازدواج نداره 

حرفی نبوده که کلا در موردش فکر کنی

نمی‌دونم منظورش به دختر شما بوده یا نه 

ولی حرفش خیلی زشت بوده که اسم دختر مردم رو آورده و گفته پسرم اونو نمی‌خواد 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

کجاشو🙃

همه جاشو اصلا نفهمیدم چی نوشتی واضح تر بنویس

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

اهاااا گرفتم

خب عزیزم ربطی ب دخترشما نداره که اسم دختر جاریتو اورده ولی درهرصورت حرفش زشت بوده عیب رو دخترمردم میزاره میگه چمیدونم پسرم اونو نمیخوادو فلان نباید اینجوری مستقیم بگه

والا چقدر ذهن کارگاه مانندی داره فلان دختر معرفی شده و جوابش هم بیان شده الان ایراد داره که اسمی از ...

خب اونا با خالم اینا نسبتی ندارن 

واسم سوال شد چرا اومده اینارو واسه من گفته 

اول باید به پسره میگفت اگه اوکی بود بعد جای دیگه تعریف میکرد