2777
2789
عنوان

حسابی کار خونه دارم جارو نکردم ظرف نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خراب میشه؟

خراب که نه نمیشه اگر مدام استفاده کنی و قرص و ژل خوب بزاری.

و نمک و ایناشو بریزی.

مال من ایتالیایی بود مثل ساعت کار میکرد و خیلی راضی بودم ولی جای جلادهندش شکست هر کار کردم دیگه نشد مثل قبل.جلادهنده ریختن اشتباهه.جاش پوسیده بود.دیگه واسه همون مجبور سدم و اینکه تغییر دکوراسیون دادم اشپزخونه رو و چونسفید بود و یه جاهاییش زرد شده بود عوض کردم استیل برداشتم که به اشپزخونم بیاد🤷‍♀️

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

دستکش هم میپوشم باز خشک میشن

خب گفتی از بس ظرف شستم دستم خشک میشه پس ربطی به ظرف نداره مرتب مرطوب کننده بزن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بعضی موقع هم بدم میاد بپوشم

من مرتب دستکش میپوسم و دستام هیچ مشکلی نداره حتی موقع گاز تمیز کزدن یا گوشت و مرغ خورد کردن یا سبزی پاک کزدن هم یکبار مصرف میپوشم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من راستش منتظر یه پول قلمبه ام🤣خیلی خرج داریم میخوام بالکن رو از این کشو شیشه ای ها بزنم ماشین لباس ...

این شیشه های کشویی هزینشون بالاست.فکرکنم حدود ۳۰ تومن فقط هزینه بالکنتون بشه.لباسشویی اگر بره بالکن باید هم جای تخلیه داشته باشه هم لوله کشی آب.اگر این دوتارو داره بالای لباسشویی کمدبزنید بالکنو لاندری روم کنید.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...