2777
2789
دلایل زیادی دارهبیشتر بخاطر تنوع طلبی و به قول خودشون ازاد بودن و روشن فکر بودن روابط دوستی قبل ازدو ...

روابط متعدد باعث تنوع طلبی میشه و این همه پوشش ازادی که هست و ولنگاری فضای مجازی

مثل بچه ای که تا وقتی شیرمادر میخوره...شیر مادرو پس نمیزنه و کلی هم قدردانه

ولی وقتی یه بار خشک بهش دادی و مزه کرد..دیگه شیر مادر نمیخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روابط متعدد باعث تنوع طلبی میشه و این همه پوشش ازادی که هست و ولنگاری فضای مجازیمثل بچه ای که تا وقت ...

من همش میگم ازدواج ک کردم بدم میاد زنای بیحجاب ببینه شوهرم حساسم

خیانت مسئله یک طرفه نیست

دو طرفه هست.

یک طرف یک مرد و یک طرف یک زن یا چند زن و بلعکس.

بیشعوری از هر دو جنس هست.

ائمه میفرمایند نگاه به نامحرم تیری زهرآلود از ناحیه شیطانه.

یکی از عواقبش کشوندن مردبه خیانته.

اسلام به مرد تاکید میکنه نگاهت رو کنترل کن.

روانشناسی این مسئله رو تایید کرده که یک تصویر در دهن مردان ماندگار و تاثیر گذارتره.

از اون طرف از زن میخواد که حجب و حیا داشته باشه.

هم پوشیدگی رو رعایت کنه و هم با صدا و عشوه مردان رو تحت تاثیر قرار نده.

اگر این دوتا رعایت میشد.

خیانت حذف میشد.

روابط متعدد باعث تنوع طلبی میشه و این همه پوشش ازادی که هست و ولنگاری فضای مجازیمثل بچه ای که تا وقت ...

متاسفانه در قالب ازادی و نمیدونم روشن فکر بودن و مد روز بودن و و و دهه های ۸۰ و ۹۰ دارن کارایی میکنن که آدم شاخ در میاره 

البته نه همشون ولی واقعا عجیبه 

متاسفانه در قالب ازادی و نمیدونم روشن فکر بودن و مد روز بودن و و و دهه های ۸۰ و ۹۰ دارن کارایی میکنن ...

بی پرواااا

مشاوران دبیرستان اعلام کردند که الان دختران از پسران بی حیاتر و وقیح ترند.

اکثرا از یکی خوششون بیاد راحت آویزونش میشن.

من برای تحقیق بع دبیرستان های دخترانه رفتم.

از تعریف های دخترهای دبیرستان وحشت کردم.

شدیدا دنبال جذب جنس مخالف و رابطه جن... هستند.

این قضیه مال ۱۰ سال پیشه.

الان که خدا میدونه زن زندگی آزادی چیکار کرده

چون هیچ چیز سرجای خودش نیست، انگار وارد یه دنیای دیگه شدیم ، از زمین و زمان بلا نازل میشه، شیطان همه را چیره کرده و خدا مظلومانه داره نگاه میکنه و سر تکون میده و میگه ای کاش اینطور نمیشد 😔 خانواده ها سست شدن ،مغزها درگیر، دل ها پر، روابط افتضاح، به اسم روانشناسی گند خورد تو همه چی، هرکس میبینی خودخواه شده ، خوبی و انسانیت و دلسوزی وخداشناسی ازبین رفته

من که راضی ام بیاد.والا امنیت روانی نداریم بخواهیم بریم تفریح جایی از بس زنا بد پوشش شدند.

اخی عزیزم.... من مجردم و باهمسر بیرون نمیرم اما وضعیت افتضاحه 

خودمم حجاب ندارم ولی شال مبزارم باحجاب نیستم 

خدایی ازتپخیابون رد میشم گوشه چشمم هم ب مردایی ک کنارزناشونن هم نمیخوره سغی میکنم نگاشون نکنم زنشون ناراحت نشه

بی پرواااامشاوران دبیرستان اعلام کردند که الان دختران از پسران بی حیاتر و وقیح ترند.اکثرا از یکی خوش ...

لایک طلایی به امضا

سعی کنیم الگو باشیم نه درس عبرت...... با کتاب و مطالعه اندیشیدن را یاد بگیر نه اندیشه ها را.........اگه با نظراتم مخالف بودی،بیخیال شو.......بهترین باشیم نه به دنبال بهترینها.....ادب مثل عطره هم برای خودت خوبه هم برای دیگران.....