2777
2789
عنوان

حالم بده امشب پسرم فحش یادگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 103 پست
همش نگران آیندشمنگران نوجوونیش ک نکنه اصن برام تره هم خورد نکنه و بهم اهمیت نده😔چون من گامان بدی بو ...

پایه های رابطه‌ت باهاش رو الان باید محکم کنی، یه کاری کنی که تو رو مامانِ امنی بدونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ببخش🫠 تو واسه بچه‌ت بد نمیخوای، پس مامانِ بدی نیستی، ماها فقط بلد نیستیم، همین

خیرسرم یعنی من بلد بودم

دوره فرزندپروری دیدم

ولی چراخراب کردم چرااااا اخه😔😔😔😔😔😔

بنظرت خراب نشد؟برام دعا کن خدا کمکم کنهمن یه کوچولوی ۱۰ ماهه هم دارم

نه نشد 

زندگی بزرگتر از این چیزاست که با این چیزا آدم خراب بشه

ان شاءالله 

حتما شماهم برای من دعا کن🌹

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷