2777
2789
عنوان

پولمو پس نمیده

112 بازدید | 17 پست

من از یه چاپخونه ایی جزوه سفارش دادم

یک روز نشده سفارشمو لغو کردم الان حدود یک ماهه میگه پیگیری میکنم کسی اومد جایگزینتون کنم پولتون برگشت بزنم واقعاً چکار کنم

به پولشم احتیاج دارم خودشون گفتنهر چندروز یکبار پیام بدید یادآوری کنید اونروز پیام دادم جواب ندادم بعدش دوتا پیام دادم گفت من نباید پیگیری کنم باید یه مشتری بیاد جایگزین شما کنم نیازی نیست پیامای مختلف بزارید واقعا دارم حرص میخورم میترسم یه چیزی بگم لج کنه بدتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل هزینه چا‌پاصلا یک روز هم نشد بهشون گفتم و موافقت کردن

کآش فقط ۵۰ یا ۱۰۰ تومن بیعانه میدادی

عیبی نداره

بالاخره ابنم یه درسه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
کآش فقط ۵۰ یا ۱۰۰ تومن بیعانه میدادیعیبی ندارهبالاخره ابنم یه درسه

واقعا این پول خوردن نداره

الان میخوام با این پوله برم کتاب تست بخرم همش میگه مشتری باید بیاد یعنی یک ماه هیچ مشتری برات نیومده

من که اصلا راضی نیستم دلم خیلی گرفته

واقعا این پول خوردن ندارهالان میخوام با این پوله برم کتاب تست بخرم همش میگه مشتری باید بیاد یعنی یک ...

میگه مشتری باید بیاد چکار کنه؟

واقعا این پول خوردن ندارهالان میخوام با این پوله برم کتاب تست بخرم همش میگه مشتری باید بیاد یعنی یک ...

پدری، برادری، عمویی، کسی نداری بره سراغش؟

که یعنی جایگزین من بشه و پول از مشتری بگیره بزنه به حساب من جلو خودمم گرفتم بهش چیزی نگم

حرف مفت میزنه

حضوری برو تا مشتری اومد بگو پولم رو بده