شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9264 عنوان اونایی که ازدواج کردین یک کم فک کنید بهم بگید ازدواجت قسمت بود 628 بازدید | 54 پست ؟من ک تلاش زیاد کردم برای ازدواج ، جوری ک کسیم باورش نمیشه من خواستگار نداشت باشم..همه ازم تعریف میکنن مگه میشه ،تو کلی خواساگارداری حتما ک..نگید اجتملع برو و کار و ، همسریابی ثبتنام کن و و همه رو امتحان کردم اوکی نشد اخلاقم و شرایطمو هیجیم بدنیس کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏 دیروز | 09:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 3778 از نظر من ارع هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13323 نه تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9264 از نظر من ارع مرسی جواب دادین کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 92647 ازدواج مقداری قسمته مقداری انتخاب خودت نه صد درصد قسمته ته صد در صد دست ماست
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9264 نه ممنونم کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
ستاره_نورانی عضویت: 1389/03/03 تعداد پست: 2111 اره واقعا اون کسی که بخواد به سمتت میاد منتظر بشین تا بیاد دنبالش نرو نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9264 اره واقعا اون کسی که بخواد به سمتت میاد منتظر بشین تا بیاد دنبالش نرو دیگ خستم ، خیلس وقته دست و پامیزنم تلاش و چله و.. کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13323 ممنونم 😘😘 تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9264 چند سالته سنم مناسبه ارشدم تموم کردم کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏