2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردین یک کم فک کنید بهم بگید ازدواجت قسمت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست

ببین قسمت یعنی چی؟ یعنی تو بشینی منتظر یه خاستگار خوب و .... باشی  ار نظر من قسمت وجود داره ولی نه به اون معنا 

مثلا من هم خیلی تلاش کردم که ازدواج کنم چون حس کمبود داشتم

سایت همسریابی ، محل کار ، حتی دعا نویس چون مامان دوستم بهم گفته بود برات دعا گرفتم که قبل دختر من ازدواج نکنی دلش بشکنه و..... در نهایت تو تور مسافرتی ترکیه منو دوستم با همسرم و دوستش ازدواج کردیم تو 38 سالگی من 41 سالگی همسرم هر دو هم مجرد بودیم و ازدواجی نداشتیم پس ناامید نباش به خودت برس شیک بپوش ایرادی اگر تو صورتت هست رفع کن و هرروز بگو من منتظر معجزه ی خدا هستم 

وای واقعاااا قسمته من خودم با ی اقایی دوست بودم قصد ازدواج جدییی خودمم خیلی سخت گیر بودم برا ازدواج ...

خوشبحالت عزیزم 😢خوشبخت بشی

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قسمت یعنی چی؟ یعنی تو بشینی منتظر یه خاستگار خوب و .... باشی ار نظر من قسمت وجود داره ولی نه ب ...

فمعزیزم نوشتم ک درست نخوندی ،  تایپکمو  من تو خونه ننشستم ، شاغل هستم  همچی هم خوبه ،  بیرونم اجتماعم هست 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

29 سالم بود تو این ۲۹ سال ب اندازه شمار انگستای یک دست هم خواستگار نداشتم 

کلا نا امید بودم ک ازدواج کنم

کار داشتم .چهره متوسط و خانواده متوسط

عرضه دوست پسر داشتن هم نداشتم تا خواهر شوهرم جایی من رو دید قرار گداشت داداشش ببینم حتی زمانی ک دیدمشون مطمن بودم نمیان و ادامه نمیدن

اما روزگار چنان کرد ک اومدن خواستگاری  و ۳ سال از ازدواجمون میگذره ازدواجمون کاملا سنتی بود اما خداشکر خیلی راصیم

صمن اینکه همسرم و خانوادش کاملا هم سطح خانواده خودم چ بسا از سطح بیشتر هم هستن

ببین قسمت یعنی چی؟ یعنی تو بشینی منتظر یه خاستگار خوب و .... باشی ار نظر من قسمت وجود داره ولی نه ب ...

قسمت یعنی همون اقایی ک تو تور دیدین ، دخت کم نیست و شما قسمت تون فرد بودی ، وگرته کسی دیگم ازدواج میکرد

دیگ پیرشدم خسته شدم ، انتخاب نیس اگ انتخاب بودکازدواج کرده بودم

راجب خودت این طوری نگو

اگه کسی ت ۳۰ سالگی ازدواج کنه مردم بهش میگن دیر ازدواج کرد

اگه ت ۳۰ سالگی بمیره میگن زود مرد

همیشه ی سری ابله وجود دارن ک ب آدم انرژی منفی بدن

ازدواج سن نداره ک براش پیر شده باشی یا جوان باشی

ب امید خدا ب اون چیزی ک دلت میخواد میرسی❤️

ایشالا ک میشه ولی اگه نشد هم اینو یادت باشه آخر دنیا نیست❤️ تمام زندگی توی ازدواج خلاصه نشده

اتفاقا درست میگی منم مثل شما هنین تلاشا کردم نمدونم شاید مث شما یکیش جواب بده ، ولی  اونایی ک من میشناسم کلا تو خونه اس ولی ازدواج کرد

خوشبحالت عزیزم 😢خوشبخت بشی

قربونت عزیزم 

چندسالته؟

ببین ادم ازدواج ک میکنه میگ خب انقد عجله برا چی بود چون خودمم مثل شما زیاد بهش فکر میکردم

من اصلا تو فاز دعا اینا نبودم فقط ی دعا پیدا کردم همینجوری الکی میخوندم ک ازدواجم با دوست پسرم جور بشه😂

اگ پیداش کنم برات میذارم خودم حس میکنم تاثیر اون بود

قسمت یعنی همون اقایی ک تو تور دیدین ، دخت کم نیست و شما قسمت تون فرد بودی ، وگرته کسی دیگم ازدواج می ...

نه منو دوستم باهم براشون دل بری کردیم والا بقیه هم اگر میخواستن میتونستن . میدونم که تو اجتماعی ولی محدوده رو بزرگ تر کن 

ببین مثلا خواهرشوهر من 48 سالشه مجرده میگه وای منو کسی نمیبینه در حالی که فقط خونه و بیمارستان محل کارشه خب مسلما اگر میخواست تو همسایه ها یا محل کارسون می‌گرفتنش تا حالا بنابراین جاهای بیشتری برو 

قربونت عزیزم چندسالته؟ببین ادم ازدواج ک میکنه میگ خب انقد عجله برا چی بود چون خودمم مثل شما زیاد بهش ...

من ک فکرخودکشی ام دیگ خستم

من به قسمت واقعا اعتقاد دارم

در کنار همتی که خود شخص داره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم