2777
2789
عنوان

حالم بده امشب پسرم فحش یادگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 103 پست

شبها همیشه مامانها عذاب وجدان میگیرند، طبیعیه.

بعد هم عزیز وقتی بچه بره توی کوچه بازی همین میشه.

مورد دیگه بچه ها توی  جامعه دارند بزرگ‌میشند، هر پدر و‌مادری هم برای تربیت بچه اش وقت نذاشته، پس نمیشه گوشهای بچه هامون را گرفت!

فقط شما دفعه ی دیگه بچت را نذار بره توی کوچه بازی کنه یا تنها بره پارک. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته اون لحظه آروم بودن

وقتی این کارو میکنه

وقتی تو هم میدونی دعواش میکنی خودتو مشغول یه کار دیگه کن

داداش منم وقتی بچه بود یه کار خیلی زشت رو مدام انجام میداد اولش بهش گیر میدادیم آخر سر چیزی نگفتیم دیگه یادش رفت الان دیگه اصلاا یادش نمیاد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نه داد زدن داشت نه گفتن معنی فقط میگفتی هر حرفی شنیدی تکرار نکن 

به خونه مادرشوهر هم ربطی نداره که بگی دیگه اونجا نری خودت بودی با اجازه خودت رفته کوچه بازی کنه 

بعد اینکه امسال نه سال دیگه تو مدرسه از این حرفا میشنوه یادش بده تکرار نکنه 

یعنی اصلا مهم نیست؟گفتم اگه بگی یبار دیگه میزنم تودهنت پرخون بشهدرصورتیکه من اصلا دست روش بلند نمیکن ...

میهودی جای خلوت تذکر میدادی

این مدل رفتار میکنی بقیه هم جرات میکنن همین مدل باهاش رفتارکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شبها همیشه مامانها عذاب وجدان میگیرند، طبیعیه.بعد هم عزیز وقتی بچه بره توی کوچه بازی همین میشه.مورد ...

اره من همیشه میگفتم ماهرچیزی رو میشنویم ولی تکرار نمیکنیم

ولی نمیدونم چراایندفعه گفت

خیلی ناراحتم.

دلم مبخاد بمیرم

حتی از بچمم متنفرشدم یه لحظه

شبها همیشه مامانها عذاب وجدان میگیرند، طبیعیه.بعد هم عزیز وقتی بچه بره توی کوچه بازی همین میشه.مورد ...

صبح دوباره روز از نو روزی از نو😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره من همیشه میگفتم ماهرچیزی رو میشنویم ولی تکرار نمیکنیمولی نمیدونم چراایندفعه گفتخیلی ناراحتم.دلم ...

تراپیست لازمیا

😔😔

حالا غصه نخور بیا تعریف کن ببینم چه طوری معنیش رو بهش گفتی😂

حسی میکنم اومدی ابروش رو درست کنی زدی چشمشم کور کردی