2777
2789

من خیلی اهل اینستا نیستم 

ولی کلیپ این خانم و توهین هاش به شخصیت های شاهنامه و خود فروسی خیلی ناراحتم کرده

زینب موسوی رو میگم

میگن قبلا همون امپراطور کوزکو بوده حالا زده تو خط شاهنامه

الحمدالله که ملت خوب جوابشو میدن

بدبخت ماهایی که این بلاگرا شدن الگو های زندگیمون

بدبخت امسال این آدم که این قدر دلقکن

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

درسته شاهنامه برای ایرانیا خیلی مهمه و یه میراثه نمیشه اعتقادات و باورها و ارزش های یه کشور رو به سخره گرفت

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهینی در کار نبوده حق آزادی بیان افراد محترمه

عه 

حق آزادی بیان فرق میکنه با اینکه طرف بیاید افکار بد ذهنی خودشو به شخصیت های شاهنامه بده بعدم بیاد بگه(اینقدر بدم میاد از دهن لقی های فردوسی...)

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

از اولشم نسبت به این دلقک کودن حس خوبی نداشتم 

شوخی سرجاش ولی حق نداشت توهین کنه 

خاک بر سر مادری که نتونسته تربیتش کنه زن گنده خودشم عقل و شعورش در حد خرمگس میمونه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
توهینی در کار نبوده حق آزادی بیان افراد محترمه

البته کار این شخص شوخی نبود توهین بود و لودگی 

مرز باریکیه بین این دو تا

فردوسی معمار زبان فارسیه شوخی سخیف و لودگی باهاش معنی نداره 

بلاکش کنین این جور ادم ها دنبال کردن ندارن

فالو نداشتم

کلیپاش تو تلگرام پخش شده

از اولشم نسبت به این دلقک کودن حس خوبی نداشتم شوخی سرجاش ولی حق نداشت توهین کنه خاک بر سر مادری که ن ...

به قول خود فردوسی 

مگر در نهانش راز دیگر است 

پژوهنده را راز با مادر است

به قول خود فردوسی مگر در نهانش راز دیگر است پژوهنده را راز با مادر است

عااااااالیییییییی 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
عه حق آزادی بیان فرق میکنه با اینکه طرف بیاید افکار بد ذهنی خودشو به شخصیت های شاهنامه بده بعدم بیاد ...

فردوسی و شاهنامه هیچ قداستی ندارند هیچ خط قرمزی واسه نقد و شوخی نداره شما برو سخنرانی شاملو تو دانشگاه برکلی رو ببین تو یوتیوب هست کلا شاهنامه و فردوسی رو نقد شدید و بد کرده 

البته کار این شخص شوخی نبود توهین بود و لودگی مرز باریکیه بین این دو تافردوسی معمار زبان فارسیه شوخی ...

حتی توهین هم هیچ اشکالی نداره مثل اینکه کسی رو در انگلیس بیان به جرم توهین به هری پاتر مواخذه کنند