2777
2789
عنوان

شما هم کلیپ این بلاگر توهین کننده رو دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست
از شاملو مشکل دار تر وجود داره؟ قداست نداشتن لایق بی هویت هاست. نه فرهنگ و زبان ایرانی.

ولش کن طرف افغانیه

فقط کسی که ایرانی اصیل نباشه بهش بر نمیخوره 

هیچ احدی مثل افغانی ها خودفروخته نیستند 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی نسل این ضد ایرانی ها منقرض میشه پس؟ 

چین خدایی بااینا هموطن شدیما ی مشت انگل بی سواد بی هنر فقط بلدن دهنشون باز کنن زر مفت بزنن 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

فردوسی و شاهنامه هیچ قداستی ندارند هیچ خط قرمزی واسه نقد و شوخی نداره شما برو سخنرانی شاملو تو دانشگ ...

نقد با تمسخر فرق داره. قداست؟ همین زبان فارسی که الان حرف می‌زنیم ثمره تلاش فردوسیه، جالبه قبلا اسلام به ما ربطی نداشت و الانم کم کم دارن تیشه به ریشه ایران میزنن. آخرش هم میشه قداست ندارن؟ خوبه کم کم همه گذشته مونو بکبین، خط جدید اینه ظاهرا، 

ایرانی نیست فکر نمیکنم کامنت بالاترمو بخون ایشون معلوم الحاله

عه؟

نمیدونم، شاید واقعا ایرانی نباشه!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

اینقدبددهنه چندش من یه کلیپ ازش توی اینستا دیدم که بایه پسرمعلول حرفای مثبت ۱۸میزدکثافت

دیدی چقد راحت جلو پسره گفت شوهر من تنها چیزی که درآورد ک…رش بود؟. حالم ازش بهم خورد دختره ی بی چاک و دهن. خاک تو سرش

الان من بگم ریدم تو مغز نداشتتمشکلی نداره؟ ازادی بیانه دیگه

افغانیه بابا ولش کن 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

همین که بلدی فارسی حرف بزنی و این اراجیف رو کامنت کنی صدقه سر شاعرهای بزرگی مثل فردوسی بودهولی انقدر ...

اتفاقا واسه همین که ریپلای کردی ریپلای میکنم علاقه ای مطلقا به جواب دادن بهت ندارم

بله اونم هست تا جایی که الفاظ رکیک و توهین های جنسیتی نباشه حق دارند

این خانوم علنی توهین جنسیتی کرد تو کلیپش با توصیف اون مار 😏

اینجا مشکلی نداره؟

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

اصلا توهین کنه یه شاعر قرون وسطایی و کتابش نباید اینقدر مقدس غیرقابل نقد حتی توهین باشند

اگر همون شاعر قرون وسطایی نبود 

الان جنابعالی و بنده اینجا داشتیم عربی مینوشتیم

خطمون که میخی بود شبیه عربا شد اما زبونمونو همون برگردوند 

بسی رنج بردم درین سال سی 

عجم زنده کردم به این پارسی ...

عه؟نمیدونم، شاید واقعا ایرانی نباشه!

آره چند تا از کاربرا میگفتن ... جالبه توی تاپیکای خروج افغانیا میومد چرت و پرت میگفت ... 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه