2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 553 پست
دیگه کیوت و نازنازی نیستم الان یه بتمن اصیلم💪

افریننننن🗿

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

افریننننن🗿

شاید فردا شب تاپیک بزنم در مورد همونایی که در مورد امضام اونجوری کردن

فعلا فکر میکنم به اینکه چی بگم منطقی تر باشه

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم به فدای قلبت که زیبایی ام را به رخ قلبم کشید و قلبم قد علم کرد و گفت من زیبا ترم چون فرشته ا ...

دورت بگردم من 

اما من الان فهمیدم که قلبت جدا از زیبایی قوی هم هست

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دورت بگردم من اما من الان فهمیدم که قلبت جدا از زیبایی قوی هم هست

ن والا گاهی انقد بچه میشه ک دلش بغل مامانشو میخواد 

ولی بجاش بچه هارو بغل میکنه 💝💙🍀🍀

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

اره میبینی دیگه😅😅

ایشالا قسمت شمام بشه ـ.  واقعا این چهل روز انقد سرت شلوغ میشه که خودتم  یادت میره.. 

برو بیای مهمونا رو ب کنا. 

دیگ  ن عروس یه خونه ای. 

ن دختر خونه دیگه

میشی یه مامان کوچولو.. ک تموم زندگیت بچته و بس 💙🍀🍀💙

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

ینفرو اینجوری ادب کردم.. 😇😂😂

😍😍😍😍😍

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820