2777
2789
عنوان

خودش دنبال فرار کردن بود درسته

532 بازدید | 60 پست

سلام وقت بخیر

عذرخواهی میکنم

من ۲۸سالمه و برای کل زندگیم  اولین بار عاشق یه نفر شدم

ایشون از همه لجاظ برای من  اوکی بودن و دوسشون دارم به خاطرش چیزایی که دوست نداشتو انجام ندادم همیشه مراقب بودم کاملا عاشقانه دوستش داشتم

ولی کاملا یهویی دیشب شروع کردن به  دیر سین زدن  و پروفایلا و چیزاشونو برداشتن و سینشونو باز کردن که معلوم بود کی انلاینه و پیام های منو مولا بعد از ۲۰ دقیقه تا چند ساعت جواب میدادن

طبق رفتارهای گذشته که وقتی حالشون بد بود دوست داشتن تنها باشن من حرفی نزدم

و کوتاه پاسخ دادم تا راحت باشه

صبح کاملا رندوم پا شدن میگن یخ شدی. فایده نداری، نمیفهمی و…

و منم گفتم اوکی من اشتباه متوجه شدم که تو ناراحتی فقط نگران حالت بودم  این دلیل برای بحث نیست 

میگفت داشتم اکانت و شمارمو عوض میکردم واسه همون دیر سین زدم تو مشکل داری و اینا 

و الان میبینم منو انفالو کردن توی اینستا

و اخرشم من مقصر شدم

بعد از دو سال چنین رفتاری داشت ! حتی باورمم نمیشه 

با تموم حرفایی که زدن کوچکتربن بی اجترامی بهشون نکردم

ولی خوب رابطه دوساله چیزی نبود که سر بحث اینجثری تموم شه

به نظر خودم فقط دنبال یه بحث و بهونه برای تموم کردن بوده تا بدون عذاب وجدان بره

درسته؟

درسته دقیقا سردی بلاخره از یه جایی شروع میشه طرف حسش میکنه

مشکل اینه تا دیروز همه چیز خوب بود حتی عکسمو گذاشت بکگراندش کلی حرف زدیم…. واقعا باورم نمیشه چنین کاری کرده اینقدر دوستش داشتم که با اینکه همه چیز منطقی به نظر میاد دلم گرفته… 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اون به شما بی محلی کرده بعدم شما رو مقصر میدونه؟ از اول نمیتونست بگه دارم اکانتمو تغییر میدم یا ...

حتی دیشب وقتی بهش گفتم دوستت دارم فقط قلب داد چیزی نگفت گفتم میخوام باهات حرف بزنم فقط گفت باشه… منم گفتم مزاحمش نباشم تا حالش خوب شه و صبح! چیزی که میشه اینکه با من اینطوری رفتار بشه تنها چیزی که به ذهنم میاد اینه که میخواست بره و این سردی رو به وجود اورد تا منو مقصر جلوه بده و بدون عذاب وجدان بره

مشکل اینه تا دیروز همه چیز خوب بود حتی عکسمو گذاشت بکگراندش کلی حرف زدیم…. واقعا باورم نمیشه چنین کا ...

دقیقا همه چیز جوری میشه که تعجب میکنی این دوره رو گذروندم یه شبه همچی ۹۰ درصد تغیر میکنه

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

حتی دیشب وقتی بهش گفتم دوستت دارم فقط قلب داد چیزی نگفت گفتم میخوام باهات حرف بزنم فقط گفت باشه… منم ...

منم همین برداشتو کردم حتی اگه شما هم مقصر بودی باید اصرار میکرد و میموند نه اینکه سریع بلاک کنه 

دقیقا همه چیز جوری میشه که تعجب میکنی این دوره رو گذروندم یه شبه همچی ۹۰ درصد تغیر میکنه

درسته… کاش بتونم راحت با نبودنش کنار بیام من تموم عشقی که به دنیا داشتم به خاطر اون بود….

درسته… کاش بتونم راحت با نبودنش کنار بیام من تموم عشقی که به دنیا داشتم به خاطر اون بود….

هعی ارع درک میکنم خدا لعنت کنه کسایی رو که با احساسات بقیه بازی میکنن 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

منم همین برداشتو کردم حتی اگه شما هم مقصر بودی باید اصرار میکرد و میموند نه اینکه سریع بلاک کنه

بهم گفت از حرفای کوتاهت احساس اصافی بودن گرفتم و سرد و یخی گفتم بلهشید نمیدونستم ناراحت میشی فقط میخواستم حالت خوب باشه مزاحمت نشم و گفت تو فایده نداری گفتم که اشتباه پیش میاد منم فهمیدم خوشت نمیاد تکرار نمیکنم و گفت دیگه مهم نیست و الان انفالو…فکر کنم میدونست چقدر دوستش دارم دلشو زدم