2777
2789
عنوان

خودش دنبال فرار کردن بود درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 57 پست
یکی دو روز بهش وقت بده شاید حالش خوب نباشه ولی اگه رفتارش ادامه پیدا کرد دیگه خودتو کوچیک نکن پیشش

خطشو عوض کرده خط قبلی خاموشه

از اینستا انفالوم کرده

ایدی جدیدشم ندارم

توی تلگرام ایدی قبلیشم سین نمیکنه فکر نمیکنم این ادم بخواد بمونه حرفامو بهش زدم و مطمئنم سین کنه حرفش اینه که میره فقط مشکل اینه از شدت علاقه دلم گرفته وگرنه منطقم کارشو کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینجور مواقع نرو سمتش خودتو به هیچ عنوان کوچیک نکن،طرف اگه جنبه دوسداشته شدنو داشته باشه با ابراز علاقه زیاد زده نمیشه،البته مرد واقعی.بنظرم اصلا خودتو مقصر ندون ادمای سمی وقتی میخان برن یجوری رفتار میکنن که انگار مقصر تویی و باعث تموم شدن رابطه هم تویی.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

خطشو عوض کرده خط قبلی خاموشهاز اینستا انفالوم کردهایدی جدیدشم ندارمتوی تلگرام ایدی قبلیشم سین نمیکنه ...

پس به خودت فرصت بده تا فراموشش کنی چون مشخصه ادم خوبی نبوده و خدارو شکر کن که توی دوران دوستی خودشو نشون داد

تو اینجور مواقع نرو سمتش خودتو به هیچ عنوان کوچیک نکن،طرف اگه جنبه دوسداشته شدنو داشته باشه با ابراز ...

درسته میدونم کامل حق با شماست همین کارو کردم ازش فاصله هم میگیرم ولی اینقدر دوسش دارم که دارم دیوونه میشم 

هیچ وقت سمتش نمیرم ولی این دلتنگی داره میکشتم 

پس به خودت فرصت بده تا فراموشش کنی چون مشخصه ادم خوبی نبوده و خدارو شکر کن که توی دوران دوستی خودشو ...

نه ادم بدی نیست حتی ذره ای،هردلیلی داره که الان میخواد فرار کنه به خودش مربوطه فقط کاش اینقدر ترسو نبود که اینجوری تمومش کنه… کاش بتونم بدون اون زندگی کنم

سلام گلم 

یک یا دنبال(بهونه بوده)که اینجوری تمومش کنه که اصلا این راه حل خوبی نبوده 

دو یا اینکه میخواد امتحانت کنه ببینه چقد (پیگیرش )هستی 

سه اینکه شاید یه مشکلی یه مسله ای این وسط باشه 

چهار که نمیخوام تو دلت خالی کنم احتمال اینه شاید شاید قضاوت نمیخوام کنم خدا بالا سره درست نیست ولی شاید احتمالا کسی دیگه این وسط باشه .

پنج شایدم میخواد ازدواج کنه که میگه اکانت چیزام عوض کنم 

و در آخر خدا داند وبس 

ولی بی محلی از ایشون بوده گیرم ک حالش خوب نیست شما یبار پیام بده با خوبی حرفات بزن بگو حالت چطوره بهتری ولی از ناراحتیت الان بروز نده ببین عکس العملش چیه .

میدونی چیه دوستی و ازدواج عشق عاشقی هزار چالش سر راه آدم میاد وهزار مشکل یکی این وسط همیشه میبینی صبورتره اگه دو نفر لجبازی کنن بدتر میشه اون رابطه وسردتر میشه .

بعضیا دوس دارن جلب توجه کنن ک عکس العمل طرفشون ببینن ک بدونن چقد طرف میخوانشون .یا اینکه پیام بده بگو با وجودی ک از بعضی کارات ک خودت میدونی ناراحت درسته ناراحتم ولی خواستم بپرسم حالت چطوره بهتره شده .

بعضی وقت کلا آدم گیج میشه ولی خیلیا همه جوره میخوان طرف آنالیز کنن ....

انءشالله هر چی خیر وصلاحه همون برات پیش بیاد گلم تنها دعایی ک میتونم بگم همینه 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
الان بهش پیام بده بگو سوتفاهم بوده یکم احساسی حرف بزن ببین هنوز سرده یا نه

خدا میدونه از صبح چقدر قربون صدقش رفتم میگفت منو اسنجوری صدا نکن به کل احساساتت شک دارم… حتی الان جواب پیامای قبلمو نداده… مطمئنم دنبال رفتنه

سلام گلم یک یا دنبال(بهونه بوده)که اینجوری تمومش کنه که اصلا این راه حل خوبی نبوده دو یا اینکه میخوا ...

بله درسته من کاملا قبول دارم هر رابطه ای چالش داره … من با کمال احترام باهاش حرف زدم قربونش رفتم و تهش حرف خمدش بود تو مشکل داری تو نمیفهمی منو اینجوری صدا نکن به همه چیزت شک دارم دیگه هیچ قضاوتی دربارت ندارم و… شمارشو عوض کرده قبلی خاموشه ، تلگرام جدبدشو ندارم قبلیو جواب نمیده اینستا هم انفالو کرده … نمیدونم واقعا با تموم منطقی بودنم الان نمیدونم باید چیکار کنم

بله درسته من کاملا قبول دارم هر رابطه ای چالش داره … من با کمال احترام باهاش حرف زدم قربونش رفتم و ت ...

پس احتمالا میخواد ازدواج کنه چون یهویی شماره عوض کردن عجیبه یا اینکه کلا خسته شده ازت خدا داند. 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
خدا میدونه از صبح چقدر قربون صدقش رفتم میگفت منو اسنجوری صدا نکن به کل احساساتت شک دارم… حتی الان جو ...

آره عزیزم دنبال بهونه بودهدپس اگه بازم پیام دادی وگرنه یکی یکیا بخواد میبخشه حالا هر اشتباهی پیش بیاد. ببین با هم قرار داشتید حضوری مثلا کی هما دیده بودین چون تدیدن هم باعث سردی میشه