2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 557 پست
خودمم نمیدونم🫠😂تازه شهر آرزو رو لو داده بودم🗡🤦🏻‍♀️

اونو منم بودم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اونو منم بودم😂

عههه چه جالب😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بهت حس دارن😂به من حس ندارن

داخل پی وی بهت میگم چه حسی بهم دارن😂🌚

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یعنی بهت حس دارن😂به من حس ندارن

اوکی😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

سلام بر شما از كجا دانی که من زیبا رویمشاید یک زشت و بیرخت و سیه روی باشم😇خدا را چه دیدی 😊

و شما از کجا دانی آنچه که مردم زیبایی می‌نامند برای من جذابیت دارد؟

شما باید این را بدانی که قلبت انقدر برای من زیباست که حتی اگر زیبا روی هم نباشید 

برای من زیبا روید

از اون پمادا ک بزنی جیغشون درآد 😇

چه حالی میدههه🤪🤪🤪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چه حالی میدههه🤪🤪🤪

بنیتااااا

متاسمانی هیچی از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب هی من اونو نگا میکردم اون منو نگا میکرد غذا هم چندبار پرت کردم ...

الهی...💔🙂

یعنی اونا چیزی ندیدن؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بنیتااااا

بلهههه

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بلهههه

وحشی شدی چرااااا

وحشی شدی چرااااا

دیگه کیوت و نازنازی نیستم الان یه بتمن اصیلم💪

و شما از کجا دانی آنچه که مردم زیبایی می‌نامند برای من جذابیت دارد؟شما باید این را بدانی که قلبت انق ...

ای جانم به فدای قلبت که زیبایی ام را به رخ قلبم کشید و قلبم قد علم کرد و گفت من زیبا ترم چون فرشته اایی درون خود جایی داده ام ک هیکجا نخواهی یافتشان.. 

پس به زیبایی قلبم احترام میگذارم چون زیبا رویی چون شما را درون خود میپرستد😘😘

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐