2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

3595 بازدید | 553 پست

سلام دوستان. ما چند هفته ای هست اثاث کشی کردیم و این خونه روبرویی یه گربه گیر کرده تو بالاپشتبون بعد من تازه متوجه شدم به پسرهایی ک اونجا زندگی میکنن گفتم هی پاس میدن به همدیگه، آتش نشانی هم گف فقط مالک باید زنگ بزنم چیکار کنم دیگ ب نظرتون 

امروز یه تیکه مرغ پرت کرد بیچاره انقدر گشنش بود آب هم ک از آب رفته کولر که چند قطره بود فقط خورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ومپایر_اعظم‍ @بگویاسی‍ بچه گیر کرده 🥺

الهی بگردم

اسی اگه تهرانی یه شماره میدم بهت زنگ بزنی میاد امداد💔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

گربه گیر کنه مگه دوروبرش بسته باشه وگرنه گیر نمیکنه...

اخه میدونی این خونه قدیمی هست و بغلش یه خونه جدید هست بعد بین این دوتا یه کمی جا هست ولی راهی نداره ب جایی میگم شاید بچش‌ اونجا گیر کرده نمیتونه دل بکنه ازش بپره پاین

خب در پشت بوم باز کنید تا بره

خونه ما نیست یه خونه دیگس ک چندتا پسر زندگی میکنن امروز دوباره باز بهشون گفتم میگ صابخونه هفته بعد میاد درصورتی ک با چارپایه راحت میتونن برن بالا یکی دیگشون هم گف من نمیتونم میدونی انگار میترسن

الهی بگردماسی اگه تهرانی یه شماره میدم بهت زنگ بزنی میاد امداد💔

اره تهرانم .چندبار زنگ زدم آتش نشانی یه بار گفتن باید مالک زنگ بزنه یه بار هم گفتن بابد ۱۱۰اچازه ورد بده تا ما بیایم

یکبار یه بچه گربه از تو جوب اومده بود تو لوله فاضلاب ما کلشو از دریچه فاصلاب تو حیاط دراورده بود گیر کرده بود مجبور شدیم کف حیاطو بکنیم درش بیاریم وقتی درش آوردیم اون دریچه آهنی و سنگین گردنش بود اونم همسایمون آروم شکست گربه آزاد شد