2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 3592 بازدید | 553 پست
سلام چیشده مگه@asraam‍ @honye_ella‍ @دختر_خاکستری‍@lovely_cute_girl‍ @niayesh13877‍

مرسی تگم کردی💖✨

وای گناه داره چقد ناراحت شدم

کاش چیزیش نشه 

اسی خبری نشد؟ کسی نیومد واسه نجاتش؟؟

پُز نیستسبک زندگیمه😎

مرسی تگم کردی💖✨وای گناه داره چقد ناراحت شدمکاش چیزیش نشه اسی خبری نشد؟ کسی نیومد واسه نجاتش؟؟

خواهش میکنم

خیلی ناراحتم واسش

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکتش کردم.. همونقد مهربون. همونقدم خشنم 😇

عالیهه🤪🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

خودش مامانه 😂🥲اگ واقا بچه هاش اون جا باشن اون فقط چندساعتی میره پیشش و آرومه وقتی میاد بالا میو می ...

عادت ماماناس.. نمونش خودم 😂😂نگران نباش صداشکلفت تر میشه بچش حساب کار دستش بیاد 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

منممم😔☹️من حیوونا بخصوص گربه ها رو خیلییی دوس دارم🥺کاش چیزیش نشه😔

هییی🥺

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

مرسی تگم کردی💖✨وای گناه داره چقد ناراحت شدمکاش چیزیش نشه اسی خبری نشد؟ کسی نیومد واسه نجاتش؟؟

نه عزیزم فقط دوتا از اونایی ک اونجا زندگی میکنن بلاخره راضی شدن برن بالا پشت بوم تا رفتن گربه ترسید رف بین دوتا دیوار پیش بچه هاش اوناعم‌ نور گوشی رو خاموش کردن رفتن .یه چندساعت بود گربه پیش بچه هاش بود الان باز اومده هی میو میو میکنه

@قورباقه_خوشگل‍

آخیییی درش اوردی؟💔🤧

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

ایشالا قسمت شمام بشه ـ. واقعا این چهل روز انقد سرت شلوغ میشه که خودتم یادت میره.. برو بیای مهمونا ...

فداتشم عزیزدلممم😍😍❤️❤️😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚