2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 553 پست
من ک دیگ والا میترسم باز برم جلو درشون😂🤦‍♀️صب ب مامانم بگم اگ هرکدومشون رو دید باز بگه بهشون

ایشالله ک میرن خودشون.. 

عزیزمی.. 

انشالله  .. هیچیشون نمیشه نگرانشون نباش مهربان جان

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

باشهسوزوندن نداره من تلاش کردم تو تلاش کردی برا راه یافتن به این مدارس

تو هنوز اینجایی؟عزیزم بیا تاپیک اسرا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشهسوزوندن نداره من تلاش کردم تو تلاش کردی برا راه یافتن به این مدارس

به نظر منم سوزش نداره و یه چیز کاملا عادیه ولی بعضیا نمیدونم چرا به پماد سوختگی نیاز دارن

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

تو هنوز اینجایی؟عزیزم بیا تاپیک اسرا

تگم نکردین🤧

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

به نظر منم سوزش نداره و یه چیز کاملا عادیه ولی بعضیا نمیدونم چرا به پماد سوختگی نیاز دارن

😂😂🤪

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

تگم نکردین🤧

تگ کرده بزار تگت کنم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

چون میبینع ک شما دیدینش جابجاشون میکنهکلا گربه ها بچه هاشونو هفت جا میچرخونن.. عزیزمی خدادحفظت کنه م ...

قزبونت بشم باز اگ فردا اتفاق خوبی افتاد حتما خبر میدم تا خوشحال بشین

چی شد بچه؟

هیچی ،آخر سر ک دوتا از پسرا راضی شدن برن بالا تا رفتن بالا اون گربه نمیدونم کجا زود رف قائم شد فک کنم رف پیش بچش چون هرچی نور انداختن نیومد اونام در رو قفل کردن رفتن

هیچی ،آخر سر ک دوتا از پسرا راضی شدن برن بالا تا رفتن بالا اون گربه نمیدونم کجا زود رف قائم شد فک کن ...

عزیزم من بهش زنگ زدم گفت آدرس بفرست

آدرسو فرستادم ندیده هنوز

چی شد؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ای کاش آتش نشانی میومد‌ خیال هممون راحت میشد

نمیشه بهش زنگ زد؟یا زنگ زدید تو راهه؟

سلام چیشده مگه@asraam‍ @honye_ella‍ @دختر_خاکستری‍@lovely_cute_girl‍ @niayesh13877‍

🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نوه هات خوبن؟🥹

اره عشقم 🥹

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره عشقم 🥹

سلام عشقم😂🔪