2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 553 پست
بعضیا خیلی میسوزن انگارتو هم بنویس بقیه بیشتر بسوزن🤣🤣🤣🤣🔪🔪🔪عالیهههه

باشه

سوزوندن نداره من تلاش کردم تو تلاش کردی برا راه یافتن به این مدارس

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sarina_m‍ تو هم بیا سیسی😭🤣

چیشده سیسی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

آخه عزیزم انگاری بخاطر بچه هاش نمیاد وگرنه میتونه بپره

همین دیگه براش غذا بزارین. 

اب بزارین. 

بببنه کاریش ندارین خودش بچه هاشم میاره 

چون خودمون داریم  میدونم چجورین . . 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

همین دیگه براش غذا بزارین. اب بزارین. بببنه کاریش ندارین خودش بچه هاشم میاره چون خودمون داریم میدون ...

من ک دیگ والا میترسم باز برم جلو درشون😂🤦‍♀️

صب ب مامانم بگم اگ هرکدومشون رو دید باز بگه بهشون

پربازدید

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چقدر مهربون🥲فردا ببینم باز هست یا تونسته بره

چون میبینع ک شما دیدینش جابجاشون میکنه

کلا گربه ها بچه هاشونو هفت جا میچرخونن.. 

عزیزمی 

خدادحفظت کنه مهربونم 💝💝💝💙💙💙

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

اره بخدا خودش چند هفتس گشنه تشنه الانم هرچی بدی زود نصف میکنه یزره خودش یزره بچش

واییی چقدر بدد🥺طفلکی ها کار مردم فقط آزاره دیگه حتی حیوانات هم از دست انسان ها امنیت و آسایش ندارن

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

الهه سیسی آروم باش🤣

اوکی ولی حالم خوب نیست به خاطر کاری که با گربه هام کردنن🗡🗡😑

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

اوکی ولی حالم خوب نیست به خاطر کاری که با گربه هام کردنن🗡🗡😑

🥴🤕

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

🥴🤕

😭😭☠️