2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 561 پست
عزیزم من بهش زنگ زدم گفت آدرس بفرستآدرسو فرستادم ندیده هنوزچی شد؟

به اونی ک تو اینستا بود زنگ زدید یا به اون شماره ها که یکی از دوستان پیدا کرد؟

دوتا از آدمای اونجا بلاخره راضی شدن رفتن بالا پشت بوم مثل اینکه گربه ترسیده رفته بین دوتا دیوار پیش بچش ایناعم نور انداختم خبری نبود در قفل کردن رفتن،کاش حداقل صب بیان ک روشن باشه

اره عشقم 🥹

شانس به من رو نکرد باهات حرف بزنممم متاستفنه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ونگوگ_2910‍ راهی داری؟🥺

بنظرم اگه میتونه باید به آتش‌ نشانی زنگ بزنه یا بره پیش دامپزشکی اونا راهنمایی کنن

چخبر گلی؟❤️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

سلام عشقم😂🔪

چطورییییی توووو

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دوبار زنگ زدم گف یا باید خود طرف زنگ بزنه یا ۱۱۰اجازه ورود بده گفتم خودش زنگ نمیزنه گف ماعم نمیایم

وااا😐💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

به اونی ک تو اینستا بود زنگ زدید یا به اون شماره ها که یکی از دوستان پیدا کرد؟دوتا از آدمای اونجا بل ...

اونی که تو اینستا بود

اون شماره هارو ندیدم که بچه ها گذاشتن

اره اینجوری میترسه کاش با غذا میرفتن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چطورییییی توووو

مرسییی خوبم تو خوبییی💔😂

شانس به من رو نکرد باهات حرف بزنممم متاستفنه

اوه مای گاد

این چه حرفیه سیسی تو قلب مایی

مرسییی خوبم تو خوبییی💔😂

از دیشب چخبره شد همتون عجیب شدید😂😂😂

بنظرم اگه میتونه باید به آتش‌ نشانی زنگ بزنه یا بره پیش دامپزشکی اونا راهنمایی کننچخبر گلی؟❤️

ممنون عزیزم

خودت چطوری؟

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                                     «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130                                     🙃 لینک چت🙃

از اون پمادا ک بزنی جیغشون درآد 😇

سلام بر زیبا روی منن

ممنون عزیزمخودت چطوری؟

سلامتی والا

اوه مای گاداین چه حرفیه سیسی تو قلب مایی

🫠مرسی مای dear❤️