2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135569 بازدید | 697 پست
جالبیش اینه پولاشو به من نمیده به من میرسه میگه ندارم الکی خدا کنه تو کارش ور شکست شه پول نون نداشته ...

بهش بگو هر ماه بهم پول بده تا هر چی دوست دارم بخرم و هر کجا دوست دارم برم ،تو هم هر کجا دوست داری برو دیگه باهات کاری ندارم بگو فقط به خاطر بچمون بیا وانمود کنیمـخوشبختیم ،بعد پولات و جمع کن طلا بخر تا بچت بزرگ بشه بعد طلاق بگیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم خیلی تو قهر ما اذیت شد اره سعی میکنم زتدکیمو نجات بدم اگه بتونم

عزیزم میدونم سخته چون من خودم هم درست در همین نقطه ای هستم که تو هستی ولی مقاومت کن

زندگیت رو با چنگ و دندون نگه دار

من که شوهرم هرچی میگه میگم تو درست میگی

هر چی میخواد انجام میدم تا بهونه دستش ندم

چون دنبال بهونه هستش خدا شاهده هیچ وقت اون و خونوادش رو حلال نمیکنم مخصوصا مادرش که هرموقع ما اختلافی بینمون پیش میاد نمیتونه خوشحالی خودش رو پنهون کنه و ذوق زده میشه

اما من تحمل میکنم 

سعی کن به زندگیت به خوت برسی وتوخونه آروم باش و هیچ وقت زجه نزن تا اون بفهمه که داره به هدفش میرسه 

زندگی کوتاهه تا چشم به هم بزنی چند سال از جوونیت رفته و نفهمیدی که چطور گذشت چرا هیچی نفهمیدیم

زمان همه چیز رو حل میکنه

اره اومد میگف پیش برادرش بوده

ببین جوری رفتار کن که فکر کن باور کردی، تو خونه فقط،بگو و بخند بهش گیر نده بزار تو خونه هم آرامش داشته باشه ازت فرار نکنه ، خلاصه همه راهها رو امتحان کن تا بتونی ازش پول بگیری ،اصلا همـگریه نکن مردا از زنایی که گریه میکنن خوششون نمیاد

نمیخوام براتون نسخه بپیچم وبهتون هیچ پیشنهادی ندارم ولی اگر من در همچین شرایطی باشم از داخل خونه شروع میکنم به خودم رسیدن برای خودم ارزش قائل میشم و خودم شاد میکنم دیگه زیاد بهش اهمیت نمیدم تا داخل سرش بپیچه که معنی این رفتارت چی هست .بعد از اگر رفتارش ادامه داشت بچه رو میذارم پیش خودش و میگم بچه نمیخوام بهتره خودت نگهش داری تا معنی مسئولیت بفهمه .البته من هیچی از شرایط شما رو نمیدونم

وقتی این همه دارایی داره خوب به شما هم به خونه و ماشین بده برو با بچت زندگی کن اونم پدرش هر وقت خواست بیاد ببینه ، یا هم تفاهمی جدا شید بهتر از عذاب کشیدن ، میدون جنگ که نیست برنده یا بازنده داشته باشه حداقل خودت و بچه ت در آرامش خواهی بود  

ولش کن بی محلی کن اگه قرار باشه زندگی کنه درست زندگی میکنه اگه قرار باشه هرزه بازی دربیاره تو هرکاری کنی نمیتونی جلوش وایستی اگه قرار به رفتنش هم باشه که میره بیخیال بابا زندگیتو کن 

به قول دادنشون نیست ...... مگه شوهر من قول نداده بود ! بدتررررر هم شده خدای بزرگ نگذره از قاضی ک ...

درسته که قول تضمینی نیست ولی حداقل جای امیدواریه

همسر ایشون ظاهرا هیچ تلاشی برای برگردوندن ایشون به زندگی نکرده که خب تو این وضعیت برگشتن توجیه نداره و مشخصه وضع بدتر هم میشه

حالم به هم خورد از این همه حقارت.. کاش یه کم برا خودتون ارزش قایل باشین!!

میتونی دهنت رو ببندی یا نع ، هر کسی شرایطش با یکی‌دیگه فرق میکنه و زندگی برای همه یه جور نیس و هر کسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه نه تو و امثالت که هنرتون اینه که دهنتون رو باز کنید هر چی به ذهنتون رسید بگید و فک کنید چقدر عاقلید و با عزت نفس 

حالم به هم خورد از این همه حقارت.. کاش یه کم برا خودتون ارزش قایل باشین!!

مطمئن باش همه دوس دارن با ارزش و با عزت باشن

ولی گاهی زورت نمیرسه شرایط بر وفق نیس 

چطور با خوندن ۴ خط از زندگی یکی ب خودت اجازه میدی توهین کنی؟ نمیترسی تو همین شرایط قرار بگیری؟ 

آدم درمونده ندیدی؟ 

با این حرفاتون دل میشکنین فقط 

ببین منظورشون از جونی نکردن اینه که کاش زود ازدواج نمیکردم و شیطونی میکردم و دختربازیشوهر من یه دفعه ...

چی میگن اخه این مردا چشونه چی میخان از زندگی چرا موقع نداری این حرفارو نمیزنن