2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135637 بازدید | 697 پست
شرایط طلاق ندارم عزیزم بخاطر بچم برگشتم

خب باهاش صحبت کن...بگو دو روز دوروز بری دنبال خوشگذرونی.این بچه پیش کی بمونه.....جای دعوا لجبازی...بهتره توافق کنید...بچه ....هر ماه پیش یکی بمونه...یا حداقل هفته ای یبار بیاد پیش شما.....شما اون ۵۰روزی که پیش بچه نبودی.شرایطش چطور بود؟

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی چیشد نیومد خونه ؟

با بچت تنها موندی؟

چقدر نامرده یه زنو با نوزاد تنها میزاره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خب باهاش صحبت کن...بگو دو روز دوروز بری دنبال خوشگذرونی.این بچه پیش کی بمونه.....جای دعوا لجبازی...ب ...

اون 50روز چیزی که خیلی عذابم میداد بچم بود اینکه چن روز پیش من ون روز پیش شوهرم چن بار مریض شد دلم براش کباب بود بخاطر اون اومدم

اگر خیانتی هم از طرف همسرتون پیش بیادقطعا جرقه شو خودتون زدیدنبود زن در خونه ی مشترک ۱ روزش هم فاجعه ...

بیا زن تو خونه هی و حاضر و آماده الان مرد کجاست چرا نمیاد!!! 

شماها میگید زن باید تو خونه باشه تا مرد بیاد چه زنایی میشناسم قبل غروب آفتاب تو خونه هستن‌ولی شوهراشون نمیان خونه

اومد خونه اره نامرد واقعیه

اگه اومده بگیر لهش کن بزن بکشش شکایت کن ازش 

کاش درو باز نمیکردی میگفتی هر جهنمی بودی برگرد همون جهنم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اون 50روز چیزی که خیلی عذابم میداد بچم بود اینکه چن روز پیش من ون روز پیش شوهرم چن بار مریض شد دلم ب ...

بچه ات نوزاد؟.قبل از باردار شدنت هم همینطوری بیشعور بود همسرت؟؟؟

استاتر دوست داشتی روزی ۱۱۰ مرتبه این دعا رو بخون 

واسه شوهر من که معجزه شد بهتر شد 

البته همیشه باید بخونی 

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم دین الهم ایاک نعبد و ایاک نستعین 

کلا روزی ۱۰ دقیقه وقت میبره 

به نیت شوهرت بخون 

بزن گوگل معنیش بخون

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

4سالشه تا این حد نبود

عزیزم💔بهتره یکم صبر کنی بزرگ بشه....بعدش جدا بشی.....بهتره نسبت به کارهای همسرت هم بیخیال باشی...فکر کنی اصلا نیست......گریه کردن حرص خوردن.آدمش نمیکنه.تا خودش نخواد.شاغلی؟

من هیچوقت محدودش نکردم این که میگه جوونی نکردم ناراحتم میکنه

ببین منظورشون از جونی نکردن اینه که کاش زود ازدواج نمیکردم و شیطونی میکردم و دختربازی

شوهر من یه دفعه باهاش بیرون بودم یه نفر رو از آشناها دیدیم که  تازه ماشین مدل بالا گرفته و با وجود زن و بچه یه زن خوشگل  رو سوار کرده بود و باهاش بیرون داشت میگشت یهو شوهرم گفت که پول داشتن همینه دیگه که بری عشق و حال با یکی دیگه و همه دورت بگردن

خدا میدونه که چقدر دلم شکست و الان وقیحانه بیرون همه ی زن ها رو نگاه میکنه و میگه که همه از تو خوشگلترن و لیاقت من از تو بیشتر بود و کاش جوونی نمیکردم و زود ازدواج نمیکردم 

الان دیگه هیچ وقت به من محبت نمیکمه همیشه طوری با من رفتار میکنه که من عصبی و ناراحت بشم و خودم از خونه برم ولی من متا حالا مقاومت کردم و موندم