2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135351 بازدید | 696 پست
دلیل اینکه نمیومد دنبال شما جی بود؟.دلیل اینکه جواب پیام تونو نمیده چیه؟دلیل اینکه میگه جدا بشیم؟؟؟؟ ...

زنا رو همیشه بکنید مقصر مردا بیگناهن؟؟؟

بگو چه بلایی سر زن آورده که از خونه رفته 

این مردای این مدلی تربیت دست شمان 

شاید می‌ره خیانت می‌کنه ، زن چی رو رفع کنه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن تو این چن سال اینطوری نبود میگه من زندگی نکردم جوونی نکردم به من میگه برو دنبال زندگیت

خب عزیز اگه وضعشون خوبه مهریتا بگیر برو دنبال زندگیت.تا کی میخوای بمونی وزجربکشی؟؟شوهرمنم خیلی اذیتم کرد اومدم خونه بابام.میخام طلاق بگیرم اما ایا چیزی دستما بگیره یان هیچی از خودش نداره.باز از شما وضعش خوبه.بچتم وردارو برو

مشکلمون‌اینه ما وقتی ازدواج کردیم هیچی نداشتیم اونقد تلاش کردیم تا وضع مالی شوهرم عالی شد چن تا ماشی ...

مهریه رو بزار اجرا نزار این اموال از گلوش برن پایین 

هر بلایی میشه سرش بیار ببینم چقدر می‌تونه از این همه زحمت که کشیدی رو بزنی به نامت 

درخواست دوستی بده کارت دارم 

یوقت گولش نزن ی دست بکارای خطرناک بزنه😁😁😁خیلی تندرویی

چه گولی مثلا بهش بزنم ؟ 

زنهای ایرانی نابود شدن به دست نرهای خر خیانتکار .....

اعصابم خورد شد

هر بلایی سر اینا بیاری باز کمه

خودش میگف تو خونه ارامش نداشتم ونیاز های من تو خونه بر طرف نمیشدهو از این مدل حرفا ولی از وقتی اومدم ...

شوهرشما پولدار ک شده هوا برش داشته.فک کرده خبریه الانم ک همع دنبال پول.هوایش کردن .خیرنبین الهی بخاطر پول زندگی مردما خراب میکنن

چه گولی مثلا بهش بزنم ؟ زنهای ایرانی نابود شدن به دست نرهای خر خیانتکار .....اعصابم خورد شدهر بلایی ...

یچیزی بگم...چرابااینکه همه میدونن مَردا چه جونورین

چرابازباهاشون ازدواج میکنن

خب مجرد بمونن که سنگینترن

شرایط طلاق ندارم عزیزم بخاطر بچم برگشتم

بببین تنها راه نجاتت از نظر من ابنه که

فکر کنی طلاق گرفتی ولی یه خونه در اختیارت گذاشته که اسیر غر غر های پدر پ بقیه نشی

همش بگو خدایا شکرت  همین که بچم از دایی و بقیه حرف نمیشنوه و ازشون کتک نمیخوره خدایا شکرت.  اینموری اعصابت آروم تر میشه

عصرا در حد معمولی به خودت برس بچه ت ببر پارک 

با دوستات

زندگی کن  نباز   ما برده فروخته شده نیستیم   قرار نیس مار بدی بکنی فقط برای روحیت و روحیه بچت  زندگی کن بدون چشم داشت از شوهرت  محبت زوری نیس ولش کن ولی باهاش قهر نباش خیلی عادی

با دوستات صمیمی تر شو   اگه ببینه خوش هستی عملیات دق دادنت با شکست مواجه میشه و کوتاه میاد الان فکر میکنه چه مالیه واسه خودش

هر وقت گفت طلاق بگو اشکال ندارهبرو محضری حق وکالت طلاق بهم بده  خودم کاراشو میکنم اگه قبول کرد بگو خودم هم میام باهات  اونجا نمیدونم زمان داره یا نه اگه زمان داشت ده ساله بزن یا بدون تاریخ   بعد طلاق نگیر فقط خیالت راحته  که وکالت رو داری  اگه گفت چرا اقدامی نمیکنی 

بگو بچه مون کوچیکه بزار تا بزرگتر بشه  حداقل ظاهر زندگیمون حفظ کنیم 

یچیزی بگم...چرابااینکه همه میدونن مَردا چه جونورینچرابازباهاشون ازدواج میکننخب مجرد بمونن که سنگینتر ...

فکر میکنن این یکی فرق داره نمی‌دونن 95 درصد یه گوهن مثل همن🤮🤮🤮