2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135354 بازدید | 696 پست
6شهریور 92باهم نامزد شدیم میشه12سال ولی 8ساله اذیتم میکنه

کآرش انگار گفتی شهر دیگه است، چرا نمیری تو شهری که کار میکنه خونه بگیرید؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

حق داری خیلی زحمت کشیدی از فرش به عرش رسوندی شوهرت رو خون دل خوردی نرو بمون و فک کن نیست با بچت شادی رو تجربه کن یه مدت شاید طولانی بزارش کنار برو با خدا و ائمه دوست شو نماربخون قران بخون زیارت برو کلا کارایی که روح رو نوازش میده انجام بده اثرش رو خودت میبینی ولی دست رنجت رو حاصل جوونیت رو ارزون در اختیار یه هرزه خونه خراب کن نده صبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم دارم شوخی میکنم.چقدر شلوغش میکنی.زن و بچه کوچیک و از دیشب ول کرده رفته...

شلوغ نکردم .بجای شوخی دعاش کن سر عقل بیاد،همجنست عذاب نکشه 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

ببین تو ک میگی جدانمیشی اونم ک کلا عوض بشو نی،تااااا کی سرش یروزی ب سنگ بخوره ایا نخوره.....پ فقط ی راه داری بزنی ب بیخیالی با بچت زندکی کنی ب خودت برسی و...وگرن با این غصه خوردن فقط مریض و پیر میشی اونم خوشخوشانش میشه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مرسی عزیزم اره با خدا زیاد حرف میزنم اگه میشه شماهم سر نماز برام دعا کنید خیلی روزای سختی میگذرونم

خواهش میکنم 

حتما برات دعا میکنم عزیزم ان شاالله خدا گره زندگیتو باز کنه عاقبت بخیر باشی❤️

میدونی چیه اقا پیشرفت کرده شما در جا زدی سعی کن پیشرفت کنی شغلی ظاهری شخصیتی ....اون شما رو در حد خو ...

دقیق از روزی که گوشی ایفون گرف کامپوزیت کرد عطر 20ملیونی گرف دیگه رفتارش باهام عوض شد 

والا به من اجازه ی هیچ کاری نمیده 

بخدا چن تا دندون خراب دارم از دردش گریم درمیاد نه خودش میبره نه پول میده برم درست کنم فقط به فکر خودشه

ببین تو ک میگی جدانمیشی اونم ک کلا عوض بشو نی،تااااا کی سرش یروزی ب سنگ بخوره ایا نخوره.....پ فقط ی ...

امذوزم دقیقن به خودم میگفتم بخاطر بچم بیخبال همه کاراش شم ولی وافن خیلی وقتا ادم عذاب میکشه اب میشه از اینکه شوهرش بهش محل نمیده اگه اومد خونه چجوری برخورد کنم 

میدونم ی کارایی میکنه ولی میرنه زیرش میگه قصدمم جدایی نیس

این شوهر احمقت چه مرگشه تمام تاپیکاتو دیدم این روانیه همش درحال اذیت کردنته که چجوری طاقت اوردی با این حیون که تو حاملگی همش کتکت زده و کل زندگیت اذیتت کرده

حق داری خیلی زحمت کشیدی از فرش به عرش رسوندی شوهرت رو خون دل خوردی نرو بمون و فک کن نیست با بچت شادی ...

بخدا خیلی شبا و روزای سختی داشتیم تا تونسیم جم کنیم ی خونه بخریم و ی زندگی اروم داشته باشیم

نمیبره چن ساله میگم میگه نه

از دخترت مایه بگذار

وابسته پدرش نیست؟ 

رابطه عاطفی بینشون قوی کن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.