2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135351 بازدید | 696 پست
حالم به هم خورد از این همه حقارت.. کاش یه کم برا خودتون ارزش قایل باشین!!

من خودم خیلی عذابمه ولی همه مثل هم نیستن من هزار ویک فکر کردم خودمو نجات بدم هیچ راهیی نیس اصن عوض شده دعوا بحث منطقی حرف زدن قهر محبت هیچکدوم جواب نیس فقط بامردن میتونم راحت باشم که بخاطر لچم نمیتونم تموم کنیم زندگیمو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این همه دارایی داره خوب به شما هم به خونه و ماشین بده برو با بچت زندگی کن اونم پدرش هر وقت خواس ...

همه چی داره ولی به من نمیده برا من خرج نمیکنه انگار براش تموم شدم میخاد منو به اوج عذاب برسونه ول کنم همه چی رو برم 

غروب ی لحطه یاد کاراش افتادم غمباد گرفتم گلوم داشت خفه میشد طلاق نگین هرکاری جز طلاق

یعنی این که اینقدر آرزوی نبودنت رو داره حاضر نیست یه چیزی بهت بده که بری ؟ مطمئنا بچه هم مزاحمشه و نمیخوادش. خب باهاش توافق کن یه چیزی بگیر و برو دیگه. اگر میده و موندی حقته اینقدر عذاب بکشی. حالمو بد کردی چقدر عزت نفست پایینه. چقدر سیریشی که هشت ساله ول نمیکنی تازه بچه‌هم درست کردی 

فکر نکنی نفسم از جای گرم در میاد که اینا رو میگمااااا .... نه...

بری تاپیکای یکی دوسال پیشمو ببینی خودت میفهمی یه جورایی درد مشترک داشتیم. من حاضر شدم یه خونه برام رهن کنه با یچه‌ها برم. مهریه هم نخواستم فقط آزادی روحمو خواستم. ولی روز اجرای حکم طلاق زد زیرش. 

عزیزم  واقعا سخته‌ حق داری. خودش از قصد اینجور می‌کنه که توام صبرت لبریز بشه بری و مهریه هم که هیچ حتما. 

واقعا نمی‌دونم چه تصمیمی برای زندگیت داری. اما فقط اینو می‌دونم که خیلی زور داره با همه نداری ها و بد بختی ها آدم زندگی رو بسازه بعد تو این شرایط ول کنه بره مرد یکی دیگه رو بیاره بشونه سر زندگی ای که با تو ساخته شده و حاضر و آماده هست. تکلیف بچه چی میشه؟؟؟ 

فکر کنم طلاق عاطفی گرفته ازت انگار! 

شاید همه چی مثل قبل بشه شایدم نشه. 

آخه چرا بهت گفته نیاز هام تو خونه برطرف نمیشه؟ 

شما مگه کم توجه و کم لطفی کردی بهش؟ بی محبت بودی؟

یعنی این که اینقدر آرزوی نبودنت رو داره حاضر نیست یه چیزی بهت بده که بری ؟ مطمئنا بچه هم مزاحمشه و ن ...

میدونی اینارو باید قبل بچه اوردن بهش فک میکردم که اونموقع خوب بود در این حد بد نبود ولی وقتی بچه‌ میاد وسط در قبالش مسئولیم ما خاستیم به دنیا بیاریمش چرا ی بچه ی کوچبک باید این همه ناراحتی بکشه این وسط 

عزیزم واقعا سخته‌ حق داری. خودش از قصد اینجور می‌کنه که توام صبرت لبریز بشه بری و مهریه هم که هیچ ح ...

بخدا که بیش از حد محبت کردم الان هم باز منو چزوند دیروز خیلی منطقی بهش گفتم پول بده گف میدم 

نداد الان پرسیدم میزنی الان میگه نه من پولم کجا بود گفتم خودت گفتی گف نه اندارم در صورتی که داره بیخبال رف بیرن قبلش من زودتر بیدار شدمدبراش صبحانه ی خوب اماده کردم نه غر میزنم تو خونه نه زیاد حرف الان تپش قلب گرفتم از حرفش باز خدا ازش نگذره 

میدونی اینارو باید قبل بچه اوردن بهش فک میکردم که اونموقع خوب بود در این حد بد نبود ولی وقتی بچه‌ می ...

گفتم که من دوتاشو دارم. خود دانی. باهاش از رفتن صحبت کن. از خداشه بری . مطمئنم از ذوق رفتنت یه چیزی بهت میده بچه رو هم میده. فک نکن داری به بچت لطف میکنی. بدترین ظلمه بهش