2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیارِ تخریب خودتون رو (شاید) داشته باشید، اما حق این نوع حرف زدن تو یک جای عمومی رو ندارید.تاوان س ...

خودم رو تخریب نمیکنم و قصد تخریب خودم رو هم ندارم ولی هرچی باشم خیلی بیشتر از شما خانواده ام رو تربیتم کار کردن که راحت میای به بقیه میگین که تربیت ندادند این حرفا و با یکم کتابی صحبت کردن فکر کردین که خیلی محترمین

خودم رو تخریب نمیکنم و قصد تخریب خودم رو هم ندارم ولی هرچی باشم خیلی بیشتر از شما خانواده ام رو تربی ...

شما داری تو سطح یک سایت عمومی که هر خردسال یا بزرگسالی می‌تونه ببیندش، با رکیک‌ترین الفاظ جنسی منظورت رو می‌رسونی و نگاه و فکر افراد رو با گفتار زشتت آلوده می‌کنی؛ تازه کسی هم معترض شده نه تنها عذرخواه و نادم نیستی که باز هم خودت رو در موضع حق می‌بینی!

اگر این‌ها نشونه‌ی ضعف تربیتی نیست، پس چیه؟! 

من هم اگر چنین خطایی کردم شامل همین صحبت هستم.