2777
2789
خودشم از شرایطش ناراضیه دوس داره ترک کنه سه روز قبل از اینکه کلانتری بگیرتش خودش اومد بیمارستان اعصا ...

دچار توهم‌هم‌ میشده؟ شنیداری یا دیداری؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دچار توهم‌هم‌ میشده؟ شنیداری یا دیداری؟

تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی دلم شکسته همه فامیل از وضعیت ما خوشالن چون ما از همه نظر زندگیمون عالی بود یه دفه زندگیمون زیر و رو شد

به نظرم وابسته هست چون مصرفش رو از روزی یک گرم کرد نیم گرم

برای ترک اعتیاد یه تیم لازمه

پزشک ، روانشناس ، خانواده ، مددیار و خوده فرد

همه باهم دست به دست هم میدن تا به یه ترک پایدار برسن

و برای هرفرد یه مدل ترک تجویز میشه، مطابق با نوع و‌مقدار مصرف مطابق با تیپ شخصیتیش و شرایط روحیش

همه ی اینارو روانشناس اعتیاد بررسی میکنه و‌یه نوع روش از هزار روشی که وجود داره پیشنهاد میده 

درست مثله دوخت لباسه که باید برای هرفرد مطابق سایز قد وسراستین و دور کمر اندازه گیری بشه

اگه میتونی یه مراکزی هس بنام تی سی زیر نظر بهزیستی هس وقتی آزمایش اعتیادش منفی شد چند ماهم ببر بذار اونجا

باید تو خونه دارو بخوره زیر نظر روانپزشک تا وسوسه ش کم بشه

گوشیش و سیم کارتش هم عوض کنه

در کل شیشه خیلی سخته ترکش من کارم ده ساله ترک اعتیاده اما ندیدم ترک کنه کسی

اعتیاد به مسئله ی ریشه ای هست وگرنه بعد ترک بازم میاد سراغش

یه دایره ی بزرگ روتصور کن که توش پر از دایره های کوچیکه

اسم یکی از دایره های کوچیکو بزار خانواده 

اسم یکی دیگه رو بزار توانایی نه نگفتن

اسم یکی دیگه بی کاری

اسم یکی دیگه ریشه ی اعتیاد

یکی دیگه عدم‌مسولیت پذیری

و.... 

همه ی این دایره ها باید پر بشن یعنی رفع بشن تا از اون دایره اعتیاد دوباره بهش حمله نکنه 

مثلا ریشه ی اعتیادش اگه پیدا نشه مسلما فرد بعده ترک چون ریشه بیماره دوباره  ممکنه لغزش کنه پس باید علت اعتیاد رو‌پیدا کنی مثلا بلد نیست نه بگه و حلش کنی

تو شیراز کسی می‌شناسید ک روانشناس خبره ای باشه؟

نه‌

ولی برو کلینیکهای ترک اعتیاد اونا روانشناس دارن جلسه ی اولش رایگانه ، باهاشون حرف بزن ببین چیزی حالیشونه اگه خوب بودن شمارشونو بگیر همسرتو ببر پیششون

اون کمپی که بردنش بدرد نمیخوره

برای ترک هروئین اگه خودش قدرتشو داره میتونه با یه سری دارو ترک کنه اما اگه نه  کلینیک کمکش میکنه 

برای شیشه فقط باید روان درمانی زیر نظر روانشناس بشه و اگه لازم شد بره پیش روانپزشک چون افسردگی بعد ترک جز جدایی نشدنیه ترک اعتیاده