2777
2789

سلام من کتاب تست هام نو و تمیز هستن به قیمت پایین قصد فروش دارم 🫶🏻

یسری از کتاب هام و جزوه هارو هم رایگان هدیه میدم☺️💕

اگه مایل به خرید بود بهم پیام بدید عکس کتاب هارو براتون ارسال کنم. این آیدی تلگرامم هست AHP_12345

آره میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

رشته تون چیه؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
تجربی

میشه من بعضی  روزا  ۱۰ یا ۱۱ ساعت هم خوندم البته رشته م با رشته شما متفاوت .

اما به نظرم اوایل از ساعت کمتر شروع کنید 

اگر یک دفعه روزی ۱۲ ساعت بخونید ممکنه خسته بشید و دیگه نخونید 

روزی ۷ یا ۸ ساعت هم خوبه 

با مشاور یا با داوطلب هایی که سال قبل رتبه خوب آوردند مشورت کنید 

لطفا زمان رو از دست ندید و برنامه ریزی داشته باشید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
میشه من بعضی روزا ۱۰ یا ۱۱ ساعت هم خوندم البته رشته م با رشته شما متفاوت .اما به نظرم اوایل از ساع ...

از صبح ساعت ۷ یا ۸ شروع کنید 

تا بتونید بین درس خوندن خواب و استراحت کافی هم داشته باشید 

ان شاءالله هر چی خیره براتون رخ بده🌸

ممکنه بعضی روز ها خسته بشید نا امید بشید اما

چند ساعت استراحت کنید و به خودتون امید بدید 

تکرار کنید اگر سخته برای همه سخته😊

امید تون به خدای مهربان باشه....شما تلاش خودتون کنید 

که چند سال بعد یا حتی بعد اومدن نتایج ، 

اگر نشد ... بگید من تمام تلاشم کردم و از بابت تلاش پشیمونی نداشته باشید 

خسته نمیشه آدم؟

نه 

امر از قبل مطالعه طولانی داشته بودی مثلا ۶ ساعت ۸ ساعت میخوندی العان راحت ۱۲ تا میتونی 

من دخترم کلاس نهمه از امروز تا آخر تابستون میخاد شروع کنه ۱۵ ساعته بخونه 

چون قبلا مطالعه طولانی داشته

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰