2777
2789
عنوان

رسما از خونه بیرونمون کرد

515 بازدید | 36 پست

بچه ها ما یه شهر دیگه اییم ، داداشم یه شهر دیگه ، ما سالی یکبار بهشون سر میزنیم ، و خداشاهده هر بار از گوشت و مرغ و صیفی جات و میوه و همه چیزو خودمون بردیم که یه وقت داداشم اذیت نشه با اینکه خداروشکر وضع مالیشم عالیه . حتی یه دونه پیاز هم از خونشون برنداشتیم همه چیزو خودمون بردیم . این بارم رفتیم کلی گوشت و مرغ و خوراکی و وسایل بردیم ،  چند هفته موندیم،  هر روز خودمون تمیز کاری بشور بساب نذاشتیم زن داداشم یه قاشق بشوره . همه رو مامانم انجام می‌داد. به زن داداشمم می‌گفتیم عین پرنسس ها می‌شست سر ناهار  و شام آماده.  نه کاری نه چیزی . هیچی . همه خودمون . حالا امشب میاد به من میگه که مهمون دو سه روزش خوبه نه بیشتر . خیلی دلم برای مادر و پدرم سوخت . خیلی ناراحت شدم . هیچی نگفتم و اومدم تو اتاق . 

خب نباید انقد میموندید هرچند ک خودتون کار ها رو انجام بدید و مواد غذایی بگیرید

شاید راحت نباشن

چند هفته زیاده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه دیگه چند هفته برای چی موندید اوناهم کار و زندگی دارن 

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.