2777
2789

عذر میخوام به خاطر سوالم

کیا دوران بارداریش دکتر منع کرده بود از رابطه

من پارسال زمستون سقط داشتم یعنی نمیدونستم باردارم قرص خورده بودم و ورزش ها و بازی های سنگین بچم سقط شد اوایل بارداری

الان باردارم و ده هفتمه و دیروز رفتم دکتر گفت ممنوعه تا ۳ ماهه اخر 

همسرتون چه واکنشی داشتن

همسر من چیزی به من نمیگه اما یکم بی حوصلست اصلا موندم چیکار کنم 

لایک نکن خواهر منننن  

راه های دیگه هم هست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روشای دیگه راضیش کن 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من هفته پنج رفتم دکتر گفت رابطه ممنوع تا آخر هشت هفته که رفتم و قلب تشکیل شده بود دکتر گفت اشکالی نداره یعنی نزدیک یه ماه رابطه نداشتیم شوهرم درک میکرد و چیزی نمی‌گفت 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ما هم رابطه نداریم شدیدا سخته هر دو کلافه و خسته ایم بخاطر شرایط هم رابطه هم سختیای دیگه بارداری خیلی فشار رومونه ولی چاره چیه باید تحمل کرد تا بگذره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

رابطه خوبه طوری نیست ورزش و‌کارای سنگین نکن والا همه چی خوابیده س

گفت تا سونو ان تی باید استراحت کنی 

بعد اون باید وضعیت سرویکس چک بشه 

احتمالا استراحت مطلق شم

لایک نکن خواهر منننن  
رابطه خوبه طوری نیست ورزش و‌کارای سنگین نکن والا همه چی خوابیده س

بستگی داره من جفتم پایین بود دکتر گفت به هیچ وجه رابطه نداشته باش

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ما هم رابطه نداریم شدیدا سخته هر دو کلافه و خسته ایم بخاطر شرایط هم رابطه هم سختیای دیگه بارداری خیل ...

همسر من خیلی وابسته رابطست

متاسفانه

اصلا پارسال سر سقطم درک میکردا خیلی خوب رفتار میکرد اما بی حوصله بود کلا

لایک نکن خواهر منننن  

دکتر بما هیچی نگفت ولی ما خودمون میترسیدم ولی خوب بچه اونم هست باید تحمل کنه یه مدت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت