2777
2789
عنوان

رسما از خونه بیرونمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هرچقدر هم خودتون کارا رو انجام بدید یا وسایلو خودتون بخرید بازم چند هفته موندن زیاده

بالاخره ادم دوس داره تو خونه خودش راحت باشه 

شما خودتون اگه مادرشوهرتون چند هفته پیشتون بمونه و مثل پرنسس ها هم باشید بازم راحتید؟ 

من که خودمو میذارم جاش میبینم با روحیات من سخته واقعا 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

میدونم رابطه خواهر برادری هست  

ولی هر چقدر هم که شما وسیله ببرین و کار کنید و دست به سیاه و سفید نزنه 

خدایی چند هفته برای مهمان داشتن زیاده 

کاش سالی ۲،۳ بار سر بزنین هر بار ۲،۳ روز که نه شما اذیت باشی نه اونا معذب باشن.

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

واقعیتش اینه چند هفته زیاده اسی. هرچقدر هم که کمک کنید و کار کنید روتین زندگی اونها بهم خورده یعنی اون حریم شخصی خودشون رو ندارن. برای همین خسته میشن

بهتره در طول سال ، مثلا چندبار ولی با زمانهای خیلی کمتر برید اینطوری هم حرمت شما حفظ میشه هم روتین زندگی اونها بهم نمیخوره .

ازش نرنج ولی چند هفته واقعا زیاده .

خب از طرفی شما هم خیلی زیاده روی میکنین

درسته هزینه و تمیز کاریو خودتون انجام میدید

اما اینکه چند هفته اونجا بمونید خب زیاده حق داره

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

من پنج تا برادر دارم پدرم به همشون خونه ماشین طلا و هزینه جشن داد بدون دعوت خونه شون‌نمیریم خونه یکیشون که کلا اصلا نمیدونم کجاست و درک‌نمیکنم‌رفتن و موندگار شدن خونه برادر رو مگه همه چیز به خرجه؟ اون زن آرامش میخواد شاید حال نداده همیشه نشسته باشه تو خونه و مهمون داری کنه شاید برنامه داره برای زندگیش بیرون بره کار درس یا حالاهرچی اصلا شاید با شوهرش مشکلی داره نخواد بقیه بفهمن میخوان تو خونه حلش کنه

من حتی مامان خودمم باشه طولانی مدت سختم میشهآدم نیاز به حریم شخصی داره

دقیقا

واقعا دیگه ته تهش همون سه روزه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عروسه دیگه به دل نگیر به پدر و مادرت هم نگو غصه میخورن

الان خودت بودی واقعا خسته نمیشی !!! سریع قضاوت نکن این عروس بنده خدا را . حق داره چند هفته روتین زندگیش بهم خورده. خودت بودی مطمینم همین حس را داشتی.