2777
2789
عنوان

رسما از خونه بیرونمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 36 پست

مثلا من بچه فامیل دیشب اومد خونمون پیش داداشم تا امشب روانی شدیم خرید سفر این هفته نکردیم نوشت افزار نرفتیم...زندگیمون لنگ شد امروز بخاطرش

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه همه چی به شست و شو و خرید؟

من خودم شخصیت آرومی دارم و مهمون نامحرم بیشتر از یه روز نمیتونم تحمل کنم، محرم و خونواده ی خودم نهایت سه روز

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

راه دورم خواهر شوهر ندارم برادرم ندارم ۱۲ ساعت دورم و خانواده شوهرم بیان ده روز میمونن و اون ده روز رو انتظار دارن مثل شما خونه زندگیمو بسپارم بهشون ولی کور خوندن قطعا هجون که اختیار زندگیشو میگیری دستت رو مخشه چند هفته مزاحمید مردم خونه خودشون حس مهمون میگیرن حموم نمیشه رفت لباس راحتی نمیشه پوشید رابطه نداشتن صمیمیت زنو شوهرم از بین میره خونه برادرته هتل مفت نیست فرض کنید نزدیکن برید ۴ روز بمونید و جنگ نندازید پررو نباشید تو زندگی عروس. داماداتون اونام ازدواج کردن زندگی کنن مستقل باشن نه سه هفته زندگیشونو بگیرید دستتون