بچه ها ما یه شهر دیگه اییم ، داداشم یه شهر دیگه ، ما سالی یکبار بهشون سر میزنیم ، و خداشاهده هر بار از گوشت و مرغ و صیفی جات و میوه و همه چیزو خودمون بردیم که یه وقت داداشم اذیت نشه با اینکه خداروشکر وضع مالیشم عالیه . حتی یه دونه پیاز هم از خونشون برنداشتیم همه چیزو خودمون بردیم . این بارم رفتیم کلی گوشت و مرغ و خوراکی و وسایل بردیم ، چند هفته موندیم، هر روز خودمون تمیز کاری بشور بساب نذاشتیم زن داداشم یه قاشق بشوره . همه رو مامانم انجام میداد. به زن داداشمم میگفتیم عین پرنسس ها میشست سر ناهار و شام آماده. نه کاری نه چیزی . هیچی . همه خودمون . حالا امشب میاد به من میگه که مهمون دو سه روزش خوبه نه بیشتر . خیلی دلم برای مادر و پدرم سوخت . خیلی ناراحت شدم . هیچی نگفتم و اومدم تو اتاق .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم شخصیت آرومی دارم و مهمون نامحرم بیشتر از یه روز نمیتونم تحمل کنم، محرم و خونواده ی خودم نهایت سه روز
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
راه دورم خواهر شوهر ندارم برادرم ندارم ۱۲ ساعت دورم و خانواده شوهرم بیان ده روز میمونن و اون ده روز رو انتظار دارن مثل شما خونه زندگیمو بسپارم بهشون ولی کور خوندن قطعا هجون که اختیار زندگیشو میگیری دستت رو مخشه چند هفته مزاحمید مردم خونه خودشون حس مهمون میگیرن حموم نمیشه رفت لباس راحتی نمیشه پوشید رابطه نداشتن صمیمیت زنو شوهرم از بین میره خونه برادرته هتل مفت نیست فرض کنید نزدیکن برید ۴ روز بمونید و جنگ نندازید پررو نباشید تو زندگی عروس. داماداتون اونام ازدواج کردن زندگی کنن مستقل باشن نه سه هفته زندگیشونو بگیرید دستتون