2777
2789

سلام بچه ها من امسال کنکور دادم دولتی خوب قبول نمیشم میخوام پشت کنکور بمونم ولی خانوادم به شدت به حرف مردم میرن و ممکنه بهم فشار بیارن این سالهاییم که کنکور دادم اصلا حمایت نکردن نه آزمون دادم کتاب تست دسته دوم خریدم با ماهانه پولی که بهم میدادن( ماهانه ۹۰۰ تومن) به من میدن پولم دارنا ؛ولی اینقد میدن هر بار که دعوا میکنیم بیشتر کنن میگن باشه ولی نمیکنن.

خلاصه که من نمی‌دونم چیکار کنم اگه برم رشته ای که دلم نیس بخونم فردا تو دلم میمونه چرا کنکور ندادم دوباره خودم فیزیوتراپی دوست داشتم ولی نمیارم  نمیدونم  چیکار کنم راهنماییم کنید دلم خیلی گرفته😔😔😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه کنارشش کنکور هم بده

یا میتونی ددباره رشته علوم وررشی تحقیق کنی 

اوایل شنیدم نیشه از طربق اون بری فیزیوتراپی بعد گفتند نمیشه

ولی خب حرکت اصلاحی اسیب شناسی فیژیولژی گرایش های ارشدش هست ک میتونی باهاش مطب هم بزنی

سلام 

بنظر من ۱سال دیگه بمون ورشته ای که دوست داری قبول شو

چون باید ۳۰سال تو آون شغل باشی اگر رشته ای دوست نداشته باشی بخونی هم خودت اذیت میشی وهم فایده ای برای جامعه نداری

باز خودت میدونی

برو دانشگاه کنارشش کنکور هم بدهیا میتونی ددباره رشته علوم وررشی تحقیق کنی اوایل شنیدم نیشه از طربق ا ...

دولتی برم از کنکور محروم میشم آزادم شهریشو پدر مادرم نمیدن بدنم کلی منت میذارن

نه فیزیو رتبه پایین میخواد

ببین باید منطقی باشی چندتا مورد رو بابد بررسی کنی اول باید ببینی امسال میتونی بهتر از سال قبل درس بخونی یا نه. اگر پارسال حداکثر تلاش خودتو کردی پس فکر نکن پشت بمونی قراره معجزه بشه. دوم ببین با رتبه موردنظرتان چقدر فاصله داری. اگر فاصله کمه باز یه چیزی ولی اگر خیلی اختلاف دارن احتمال اینکه نشه زیاده.

رتبه ها که نیومده تراز کنکورم ۶۳۰۰

بدم نیست ولی میتونی هم پشت کنکوربمونی 

ولی نظرمنوبخوای این نظرمنه هامیتونی قبولش نکنی ها

من باشم میرم دانشگاه یه رشته علوم پایه میزنم مثل زیست باشیم یاهم ریاضی یافیزیک هرکدوم که بشه سعی میکنم همین رشته هارو دانشگاه تاپ تری بزنم

بعدش همزمان هم برای کنکورمیخونم به خانوادمم نمی‌گم که دارم دوباره واسه کنکورمیخونم 

ازاین ورم مثلادانشگاه شیمی بخونی شیمیتم قوی میشه راحت تر میتونی درصدبالابزنی شیمی 

این نظرمنه تورونمیدونم دیگه