2777
2789

میشه برام ایت الکرسی بخونین؟؟؟ برای بازگشت اقا(م) 

صبح بیدارشم ببینم برگشته ❤

من میدونم دلای شماها پاکه صداتون به عرش خدا میرسه کمکم کنید کاش ارزوم براوردع بشه💔

اگه براورده بشه برای چهل نفر تو سایت ایت الکرسی میخونم قول میدم❤

خوندین لایک کنین ❤

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا

فِی الْأَرْضِ ۗ  مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ

وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ                  

السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ  لَا إِکْرَاهَ

فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ  

فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللَّهُ                   

وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَا ؤُهُمُ

الطَّاغُوتُیُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.