2777
2789
عنوان

منو شوهرم به مشکل بزرگی خوردیم

425 بازدید | 23 پست

دیگه داره چهار ماه میشه که یک کلمه باهم ثحبت نمیکنیم در صورت لزوم فقط پیام میدیم بهم اونم کوتاه کارمون و میگیم و تمام 

این روزا یه جوریم دلم میخواد یکی بغلم کنه یکم محبت کنه اما اصلا نمیخوام اون شخص شوهرم باشه 

بیشتر به خودم میرسم 

بیشتر تفریح میکنم 

خیلی زیاد سر گرمم با بچه ها 

حتی عبادتمم کامل تره 

و به شدت ازش زده شدم وقتایی که خونه نیست حس آزادی زیادی دارم قبلا اذیت میشدم از بی توجهیش ولی الان نه

فقط یک چیز هست که برام عجیبه

عین خیالشم نیست! اصلا براش مهم نیست من هرچی میگم بابا عمر این زندگی به سر اومده ولی میگن بخاطر بچه ها تو کوتاه بیا بازم ولی اصلا نمیخوام قدمی بردارم 

با این که استقلال دارم ولی باز هم مجبورم بمونم کسایی که زیاد قهر میکنین این شکلی آخرش چیشد؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شو زندگیت مرده

انگار خودمم میترسم از جدایی میگم همین ک باشه خوبه من که زندگیم کلا جدا هست 

خودم لنگ میزنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

هیچی تهش همینه مثل خاهر برادر باهم زندگی میکنن

و در نهایت یکی میلغزه

زندگی با همچین مردی فقط باعث میشه زندگی نکنیشوهرت رسما نقش هویج رو داره تو زندگیت

سیب زمینی 

هویج خیلی خوبه پر از خاصیته هویج دوست دارم هویج نباشه😂🤭

انگار خودمم میترسم از جدایی میگم همین ک باشه خوبه من که زندگیم کلا جدا هست خودم لنگ میزنم

تصمیم واسه خودت بگیر .بچه زندگی شو میکنه خودتو توجه کن بشین تصمیم بگیر ۴ تا مشاوره خوب برو راهی نمیمونه زودتر تمومش کن

همه چی خوب میشه تلاش کن 

طلاق عاطفی 

خودتو حیف نکن تو این زندگی 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دلیلش رو میشه بگی از اول دلیلش چی بوده

سر یه چیز مسخره 

بهش گفتم فعلا بهتره فلان کارو نکنیم بعد من کمکت میکنم 

چنان برگشت گفت ک ب تو چ مرطوبه زندگی من ب تو چه تو نباید بهم بگی چیکار کنم نکنم 

هی کشش داد توهین کرد تحقیر کرد دعوا کش پیدا کرد