سلام
ببینم چرا ما امیدی
سخته درسته اولش بگم
امارات بخوای نخوای تو این شرایط گیر افتادی یا گیرت انداختن نمیدونم
رفتار دوربریات یه طرف
رفتار ها امیدی خودت با خودت یه طرف دیگه
با این برخورد خودت با خودت بیشتر داری آسیب میزنی به روح روانت
شرایطت سخته با این افکار شرایط سخت رو ده برابر سختر میکنی دیگران به فکرت نیستن خودت چرا به فکر خودت نیسی وقتی تو تیشه برداشتی با این مدل باش و تا امیدی خودخوری داری خود زنی میکنی از دیگران انتظار محبت داری؟؟؟
ولی کن جدا شدی فدا سرت
اصلا هم دیر نیست ۳۹ سالته میانگین ۸۰ سال حساب کنیم تو نصف عمرتم نرسیدی هنوز
افکار ما باورامون نیسازن و داده های که هر لحظه به خورد خودم.ن میدیم مثل عکس فیلم آهنگ کلیپ ها از راه گوش چشم حتی بود و بینی و دوستمون افکارمون رو میسازیم
این داده ها افکار و این افکار باورامون رو می سازه
وقتی روزی باورت شده بدبختی شکست خوردیم کار از کار گذشته برات امیدی نیست معلومه در اثر نشخوار این افکار و باورا همین چیزا تو زندگیت جاری میشه و زندگیشون میکنی.
همه چیز این فکر خودمونه
ماها تو زندگی همیشه دنبال یه در یا پرهایی هستیم که باز باشه یا بازشون کنیم درصورتیکه کل دیوار یک تو همه دیواری نیست که دری باشه یعنی همه چیز باز و آزاده ولی در توهمی که برامون ساختن و خودمونیم بال پرش دادیم خودم.ن زندانی کردیم.
برای شروعی دوباره اصلا دیر نیست
با ازدواجت کاری ندارم فعلا چون ازدواج یک امر دو طرفش یعنی تو خودتم بکشی تنهایی که نمیتونی ازدواج کنی باید به طرف دومی باشه که ازدواج کنین.این امر فعلااا بمونه برا بعد
اما تو زندگیت همه جنبه های زندگیت دست خودته میتونی از همین همین همین الان که میخونی شروع کنی کم کم قدم قدم بری جلو پیشرفت کنی از نظر شخصیتی روانی روحی مالی اصلا دیر نیست برای شروع هر سنی داشته باشی دیر نیست
تو ۳۹ سالته فکر میکنی دیره و شاید بگی کاش مثلا ۲۹ سالم بود اونوقت چنان میکردم چنین میکردم.
باور کن هزاران هزار زن مرد هم هستن ۷۰ سالشونه ۵۰ سالشونه ۶۰ سالشونه میگن کاش سنمون کمتر بود زیاد نه ها همین ۴۰ سال ۳۹ سالمون بود( همین سنی که تو الان توش هستی و فکر میکنی آخر دنیاست) این کار میکردیم چنین و چنان سرسامون میدادیم که نگو نپرس
بسه اه ناله به خودت بیا مهارت هر سنی باشه میتونی یاد بگیری بعدشم واااااقعا سنی نداری دختر ۱۸ ساله نیسی ولی سن انچنانیم نداااااااری
شروع کن تغییر از الان از نظر مهارت شخصیت افکار باورات و مالی قطعا سال بعد شرایطت بهتر از الان و پنج سال بعد تو یه دختر مستقلی که رو پای خودش وایساده چه بسا چون مسیر بلند شدن از سختی و رسیدن به اوج یاد گرفتی میتونی کار آفرین و الگو و کمک حال خیییییلی افراد مثل الان خودت باشی.
از امروز باید تغییر کنی شده یه سر سوزن ولی باید تغییر کنی
خانوادت هستن ولی انگار نیستن نبینشون نشون حرفاشون.
سخته کلا تغییر سخته ربط به سن و سال ندارها طرف ۱۶ سالشه نا امید مایوس انگار صد سالشه چرا؟؟ چون تغییر سخته جنم میخواد و پشت کار و ربط به سن سال هم ندارها
جای آیه یاس تغییر شروع کن مثبت باش تا بینش افکارت تغییر کنه باورات مثبت بشه این زندگی الانت حاصل رفتار اشتباهات یه شب دو شبت نیست حاصل سلسله رفتار افکار برخورد های چهار دهه از عمرت هست پس ممکنه یکم زمان ببره تا این سالها و با مثبت جابجا کنی
هر چقدرم ببره پیش خودت وجدان آسوده میشی که من تلاشم کردم عین ماست ننشستن