2777
2789
عنوان

اگه شما جای همچین آدمی بودید

447 بازدید | 65 پست

چیکار میکردید ؟؟

بین دوتا رشته پزشکی تعهدی و فیزیو تراپی کدوم رو انتخاب میکردید؟ 

این رو بگم فرد مورد نظر یکی از نزدیکانمه و از خصوصیتش بخوام بگم اینه که هیچوقت عشق پزشکی نبوده ولی همیشه آرزو داشت دکتر صداش کنن به خاطر همین تصمیم داشت دارو بخونه که میدونم قبول نمیشه 

آدم بلندپروازی هم هست دلش مهاجرت میخواد اگر هم نشد میخواد شهر های بزرگ زندگی کنه نه اینکه به خاطر تعهدی چند سال بره روستا و شهر محروم 

از نظر درآمدی هم خانواده مشکلی ندارن کمکش میکنن اما خودم میدونم آدمی نیست که نزدیک بیست سال برای درآمد خوب صبر کنه و بره پزشکی تعهدی 

خودش الان تو جو و هپروته از رو هوا میگه نه میرم 

در صورتی که من میدونم نمیتونه نزدیک ده سال بره روستا 

از اون طرف هم فیزیوتراپی نمیخواد چون میگه دکتر نمیشم 

مارو هم کلافه کرده گفتم بیام از شماها راهنمایی بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم نظرتون رو بگید 

البته الان گیر داده میگه میخوام پشت بمونم 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خانوادم هم خیلی راضی نیستن میگن پول آزاد هم میدیم فقط این بره😂😂

اینم بگم دوسال هم پشت نشسته اما یه سری مشکلات داشت نتونست بخونه و صد خودش رو بزاره از یه طرف هم می‌ترسیم بمونه پشت و شرایطش سال بعد بدتر بشه همین رو هم نیاره 

ای لعنت به این کنکور که اول از همه خود دانش آموز رو نابود میکنه بعد اطرافیان بدبختش رو