2777
2789
عنوان

اگه شما جای همچین آدمی بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 65 پست
پزشکی عشق و علاقه میخواد الان صرفا برای پرستیژ نمیشه رفت و پزشک شد نتیجه خوبی نمیده حتی فیزیوتراپی ه ...

خدا کنه دارو قبول بشه از بچگی عاشق داروسازی بود 

دلم هم میسوزه براش بچه با استعدادیه اما خب یه مشکلاتی تو زندگیمون پیش اومد نتونست خوب بخونه 

همون اول که رفت تجربی گفت من از خون و اینا خوشم نمیاد میخوام برم فقط دارو 

الان من میدونم این فیزیو هم بره سر اینکه دکتر نیست باز افسردگی میگیره دهن هممون رو سرویس میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حقوق دولتی دارن اما مشکل این شهر و منطقه محرومه

بعضیام پارتی دارن نمیرن اینو یه اسی تو تاپیک اش گفت 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

شما پزشکی خوندید؟تاپیک زدم چند تا سوال داشتم هیچکس پاسخ نداد فکر نمیکردم کسی تو این سایت پزشکی نخوند ...

نه عزیزم 

ولی چند تا کاربر پزشک هم دیدم علاوه بر دانشجو 

اونارو تگ کنید

نه عزیزم دیر نیست و توی تعهد مگه نمیتونه ازمون بده

بعد 4 سال گذشتن از تعهد میتونه آزمون بده 

اگر قبول بشه فرضا 4 سال هم تخصص بخونه دوباره باید برگرده همون منطقه محروم ، 4 سال باقی مونده تعهدش رو بگذرونه 

اونجا هم باید عمومی باشه نه متخصص 

بعدش دیگه آزاد میشه

بعضیام پارتی دارن نمیرن اینو یه اسی تو تاپیک اش گفت

نمیشه به امید پارتی بشینه 

از همین می‌ترسیم بندازنش یه جای داغون 

یه آدمی هم هست لای پر قو بوده نمیتونم بگم خیلی شیر زنه 

ما غرب کشوریم اینجا روستا محروم زیاده 

بندازنش هشت سال یه روستای مرزی هی پدرمادرم دق میکنن

نمیشه به امید پارتی بشینه از همین می‌ترسیم بندازنش یه جای داغون یه آدمی هم هست لای پر قو بوده نمیتون ...

وای من خیلی دوست داشتم برم فرقیم نمیکرد حتی اگه میگفتن برو کابل طالبان رو درمان کن

وای من خیلی دوست داشتم برم فرقیم نمیکرد حتی اگه میگفتن برو کابل طالبان رو درمان کن

هشت سال تو یه منطقه محروم با حقوق کم؟ 

البته پای علاقه بیاد وسط قضیه فرق داره 

این خواهر ما پارسال پرستاری قبول شد نرفت چون از خون و زخم زیاد خوشش نمیاد 

هشت سال تو یه منطقه محروم با حقوق کم؟ البته پای علاقه بیاد وسط قضیه فرق داره این خواهر ما پارسال پرس ...

اصلا فرقی نمیکنه برام پزشکی و پرستاری عشقه محضه برای اینکه دست خدا بشی برای نجات بنده هاش🥲