2777
2789
عنوان

یک سال خودمو کشتم آخرم قبول نشدم بمیرم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 102 پست
کاش میتونستم کمکت کنم ولی من خودمم سردرگمممن در آینده دوست داشتم در کنار معلمی خودم مرکز پیش دبستانی ...

منم حتی کلاس فن بیان هم دیده بودم برم ک خیلی معلم حرفه ای باشم

نشد دیگه..

راستش دفترچه رو ندیدم اما تو اینترنت خیلی جستجو. کردم یکجایی تو سایت دیدم که نوشته بود این بند مدرک ...

واقعا ک. پس واقعا پارتی هست... چی بگم.  دلم خونه ازین ناعدالتی ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ک. پس واقعا پارتی هست... چی بگم. دلم خونه ازین ناعدالتی ها

آره پارتی هست اما من دیدم کسایی رو که واقعا با سهمیه آزاد هم تلاش کردند و قبول شدند چاره اش جز جنگیدن نیست ..یکماه پیش زن داییم گفت. یک مهدکودک مربی میخواد چهار یا پنج میلیون هم به مربی میدن... میخوای تو رو معرفی کنم ؟ منم قبول کردم از بیکاری که بهتره ... اما قبولم نکردن گفتن که آموزش و پرورش بهمون گیر میده باید مدرکت کامل باشه ... من هنوز دانشجو هستم ....پوزخند زدم به مامانم گفتم این همه پارتی بازی میشه آنوقت به ما که میرسه همه عادل میشن ...

یکی از همکلاسی منم هنوز دانشگاه رو تموم نکرده تو یک مدرسه دولتی درس میده ... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

میدونی زبانم افتضاحه تقریبا. و انقدر خوندم ک الان حال دوباره آموزش دیدنو ندارماما اگه بخای یه شغلای ...

شغلهایی که میتونی بری: 

شاغل شدن توی غیرانتفاعی

تدریس خصوصی

مربی زبان( البته بعد استراحت این تلاش یک سالت باید یه سال دیگه بشینی و زبان بخونی ولی درامدش خوبه)

مشاوره کنکور

بری یه دوره حسابداری ببینی و به عنوان حسابدار مشغول کار بشی

قنادی

ارایشگری(هر لاینی که دوست داری میتونی بری، فقط اگه رفتی ارایگر شدی خواهشا مثل اکثر ارایشگرها بدی درس را نگو)

یه شغل دیگه هم هست خیلی پول توشه ولی نمی دونم بگم یا نگم، یه کانال توی ایتا بزن به اسم کانال خریدو فروش وسایل خونه، شما به عنوان واسطه خیلی میتونی پول دربیاری.

آره پارتی هست اما من دیدم کسایی رو که واقعا با سهمیه آزاد هم تلاش کردند و قبول شدند چاره اش جز جنگید ...

من دیگه کشیدم بیرون ازین مسیر

فقط دنبال یه کار دیگم. دیگه از چشمم افتاد

شغلهایی که میتونی بری: شاغل شدن توی غیرانتفاعیتدریس خصوصیمربی زبان( البته بعد استراحت این تلاش یک سا ...

این شغلها رو علاقه ندارم.

باز آخری خوب بود

خودم تو فکر اینم آنلاین شاپ بزنم ولی چی بفروشم چجوری بفروشم کجا بفروشم.. بعد اگه گسترش پیدا کرد مغازه بزنم حالا هرچی قرار شد بفروشم.

یا بااینکه دوست ندارم ولی کارآفرینی کنم بیام یه چی تولید کنم یه چی بدوزم.. نمیدونم

میخام ارزش و پرستیژ هم داشته باشه ولی از طرفی میگم ولش بابا پول مهمه

اینا ب ذهنم میرسه ک میتونم شزوع کنم. دیگه نمیدونم 

شغلهایی که میتونی بری: شاغل شدن توی غیرانتفاعیتدریس خصوصیمربی زبان( البته بعد استراحت این تلاش یک سا ...

یه کاری هم هست

دیدی اینایی ک انگیزشی حرف میزنن و کلاسا و دوره های مختلف میزارن. من یه دوره این مدلی رفتم. طرف گفت خودت میتونی این کارو شروع کنی و خودت یکی مثل من باشی... اینم دوس دارم ولی دردسر زیاد داره نمیدونم اصلا واردش شم یا ن

اگر خیلی علاقه داری پیش دبستانی یا دبستان غیرانتفاعی برو

بعد باز سال دیگه ازمون بده

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
اتفاقا اصلااا قبول نشدنم گردن کم تلاشیم نیس. بخدا راست میگم. درصدامو ببینی ۱۰۰درصد ۸۰ ۷۰ مشکل بانه ب ...

والا من پارسال باسابقه دیدم دو سه سالی بود آزمون داده بود قبول نشده بود سر مصاحبه رد شده بود

والا من پارسال باسابقه دیدم دو سه سالی بود آزمون داده بود قبول نشده بود سر مصاحبه رد شده بود

خب تا پارسال به باسابقه ها بعد کتبی امتیاز میدادن، از امساله که تو کتبی هم کلی بهشون درصدی امتیاز دادن