2777
2789
عنوان

معنی استوری شوهرم چیه❓❓

173 بازدید | 17 پست

اصلا استوری نمیذاره همین که به مشکل میخورین هی استوری میذاره 

الان به مشکل خوردیم چون خیانت کرده من میخوام جداشم نوشته بی نقاب زندگی کنسد خبری نیست!

منظورش چیه بنظرتون؟

یعنی که از کارش پشیمون نیست

جدا شدن از تو براش مهم نیست و...

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جمله‌ای که نوشته «بی نقاب زندگی کنید خبری نیست!» به نظر میاد یه جور پیام کنایه‌آمیز یا دفاعی باشه.

🔎 چند برداشت احتمالی:

1. بی‌نقاب زندگی کنید → یعنی بدون ظاهر‌سازی، بدون دروغ یا تظاهر بودن. ممکنه منظورش این باشه که خودش یا دیگران (شاید شما) باید بدون نقاب و صادق زندگی کنن.

2. خبری نیست → معمولاً یعنی «چیزی پشت پرده نیست»، «اتفاقی نیفتاده»، یا «غصه نخورید».

می‌تونه نوعی توجیه باشه برای کاری که کرده، یعنی می‌خواد بگه چیزی نیست که انقدر مهم باشه.

یا برعکس، می‌خواد بگه که زندگی واقعی همینه، خبری از نمایش و نقش‌بازی نیست.

از اونجایی که گفتین موقع مشکلات استوری میذاره، خیلی محتمله این استوری رو گذاشته برای اینکه غیرمستقیم پیام بده، خودش رو مظلوم یا صادق نشون بده، یا توجه جلب کنه.

👉 در کل، استوری‌ها معمولاً معنای مستقیم و شفاف ندارن؛ بیشتر احساس لحظه‌ای یا کنایه هستن. مهم‌تر از تعبیر جمله، رفتاریه که در عمل نشون داده (مثل خیانت).

اصلا استوریشو نگاه نکن منم اومدم قهر برای طلاق 😥من حتی استوری خانواده اشم نگاه نمیکنم

مگه شماها خانواده ی همسر را فالو دارید یا اونا فالوتون دارند😅فکر کنم فقط منم که نه اونا منو فالو دارند نه من اونا را