2777
2789
عنوان

اگه شما جای همچین آدمی بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 65 پست

خانواده برای دارو دانشگاه آزاد میتونن هزینه کنن؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشکی عشق و علاقه میخواد الان صرفا برای پرستیژ نمیشه رفت و پزشک شد نتیجه خوبی نمیده حتی فیزیوتراپی هم همینطور هر رشته ای علاقه میخواد ایشون اول باید تکلیفش رو با خودش روشن کنه صرف کلمه دکتر و درآمد بالا نمیتونه باعث موفقیت ایشون بشه  حداقل تحصیل نمیتونه به همچین فردی کمک کنه تحصیلات و موفق شدن و رسیدن به درآمد بالا از طریق درس خوندن صبرو حوصله و زحمت میخواد تازه در بلند مدت به شهرت و درآمد مطلوب می رسن،اگر بخواد درکوتاه مدت به درآمد عالی برسه شاید کسب و کارهای آزاد بیشتر به ایشون کمک کنه 

تعهدش زیاده خیلی دیر به درآمد میرسه

مگخ حقوق دولتی بهش نمیدن؟ مثل همین عمومی میمونه به زور گاها ممکنه ۲۰تومن دربیارن دولتی بهشون ۱۷میده مثلا

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

به پزشکی علاقه آنچنانی نداره ولی تمام عشقش اینه بهش بگن دکتر

شما پزشکی خوندید؟تاپیک زدم چند تا سوال داشتم هیچکس پاسخ نداد فکر نمیکردم کسی تو این سایت پزشکی نخونده باشه تاپیکهای قبلی این سایت چیز دیگری نشون میداد

اخه اوپرا جون الان تا درسش تموم بشه میشه 27 سالش تعهدش میشه نزدیک هشت سال 35 سالگی برای آزمون تخصص د ...

نه عزیزم دیر نیست و توی تعهد مگه نمیتونه ازمون بده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...