2777
2789

حالم بده

۱سال با بچه کوچیک درس خوندم که معلم بشم آخرم نشد قبلشم چندبار نخونده آزمون داده بودم ولی امسال واقعا خوندم... حالا همش میگم خب ولش کن. شاید واقعا این مسیر من نیس. جوونیمو گذاشتم تو حسرت این شغل...

حالا چیکار کنم؟ فکر اینکه خونه دار باشم دیوونم میکنه. دلم میخاد کار کنم اما چه کاری؟ هم دلم میخاد برای خودم کار کنم بعد گسترشش بدم اما چی؟

هم میگم برم بیرون کار بیرون کنم ولی صبح تاشب گیر میفتم ...

نمیدونم چیکار کنم سردرگمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تجربه ش رو داری امسال بخون باز 

سهمیه ای ها هم زیادن خودت رو سرزنش نکن تلاشت رو کردی 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

رقابت ها زیاده حق داری اماکا من میخوام فرهنگیان هم شرکت کنم حالا که سن ها افزایش پیدا کرده ...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

عزیزم بازم تلاش کن رقابت خیلی سخته بین آدمای که  مدت سه سال از دبیرستان هرروز میلیونی خرج دوره و کلاس و کتاب ..... میکنن شما با بچه کوچیک سخته واقعا بازم تلاشمو بیشتر کن حتما میتونی اما دست کم نگیر رقابتو

دیگه تجربه ش رو داری امسال بخون باز سهمیه ای ها هم زیادن خودت رو سرزنش نکن تلاشت رو کردی

ن نمیخونم چون ظرفیتها کمتر میشن و من دیگه اصلا نمیتونم انقدر وقت بزارم 

دنبال راه دیگه‌ایم

چندسال فرصت دادمحتی سال بعد ظرفیت از اینم کمتر میشه دیگه نمیتونم زمان بزارم

میونی یه رشته ی آزاد از شهر خودتو بری؟

روانشناسی مثلا؟ میتونی مشاور مدرسه بشی یا مهد کودک و پیش دبستانی تاسیس کنی با مدرکت