2777
2789
عنوان

گِل گرفتم دهن موکل رو پیرمرد هیز

252 بازدید | 22 پست

ی پیرمرد عیاشی هست اصلا من نمیشناسمش از وقتی استخدام شدم میاد به پر و پای من میپیچه، چندین بار حرکت اضافه کرد به احترام سنش چیزی نگفتم(به وکیلمونم نگفتم که روش باز نشه) 

امروز اومده به من میگه زینب حالت چطوره، تا کمر خم شده روی میز من، منم اعصابم خراب بود برگشتم گفتم یبار دیگه پاتون رو از گلیمتون دراز تر کنید احترام رو میزارم کنار گل میگیرم رو کل هیکلت مرتیکه

(قبلا به شوخی برمیگشت میگفت گلخونه دارم دوست داشتی باهم بریم گلامو نشونت بدم ی چایی بزنیم باهم و...**منظور دار**)  برگشت گفت پاچه میگیریا امروز. 

یکم دیگه گذشت موکل از من سوال حقوقی پرسید، با اینکه بلد بودم و سوادشو داشتم، الکی گفتم اطلاعی ندارم، چون دفتر وکالت شخص دیگه ای هستش و این دور از اخلاق حرفه ای که من بحوام اظهارنظر کنم، برگشت به موکل گفت این گیجه ول کن بزار من بگم، منم همشو اس ام اس کردم به وکیلمون فعلا جلسه داره، استرس دارم بیاد بیرون

چه ربطی به موکل داشت؟ مگه پیرمرده همکارت نبود؟

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به وکیلت بگو به نظرم اصلا سلام علیک هم نکن اکثر مردا ظرفیت سلام هم ندارم فکر بد می کنن

اصلا خیلی هیزه، یکم تو دفتر رفت وامدم زیاده، اون سری رفته بودم تو اشپزخونه دیدم پشت سر من داره میاد، گفتم اینجا ورود ممنوعه کجا؟! 

(به گل های دفتر اب میده)  میگه اومدم هم گل ببینم هم به گل های داخل اتاق اب بدم... 

الان بیشتر کفری شدم، توی جمع بهم گفت این گیجه، گفتم گیج نیستم انقدری شعور دارم که وقتی سواد حقوقی ندارم دهن باژ نکنم اطلاعات غلط به مردم بدم، گفتم هرموقع وکیل شدی بفرما اطلاعاتت رو نشر بده

چی کاره هست ؟مستخدمه؟چقد رو دادی اینقد پر رو شده؟؟

من اصلا باهاش حرف نمیزنم، موکل هست ولی زیاد میاد یجورایی کار(نظافت، ابیاری گل ها، تعمیرات و...) انجام میده

از روز اول من اصلا بهش محل نمیدم، چون ی قیافه ی کثیف داره

الان جلسه داره، استرس گرفتم تا بیاد بیرون، فقط پیام داد بیجا کرده بزار جلسم تموم بشه، دیگه نمیدونم چ ...

وکیلت هم سنش بالاست؟ خوبه باز میاد رسیدگی میکنه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

موکل هستش ولی زیاد میاد و کارهای دفترو میکنه(نظافت، تعمر، ابیاری گل ها)

کلا اهمیت نده فکر کن وجود نداره خوب کردی به وکیل گفتی.

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761