2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم سرچ فیلمای بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3136 بازدید | 98 پست
میدونی بیشتر از چی ناراحت میشم مثلا سرچ کرده بود پاهای زیبای ایرانی اصلا یاد این میوفتم حالم بد میشه

ای داد رفتم سرچ کردم شبیه لباس پوشیدن بعضی از خانم‌ها اومد که تازگیا یکم‌پاهاشون را آزاد می‌گذارند دامن یکم کوتاه می‌پوشند تو خیابون وراه میرند و اصلا هم متوجه نیستند که .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا با همسرتون سرررررد میشید ؟؟؟؟

نمیدونید سرد شدن و دست رد به سینه اش زدن ممکنه چقد خطرناک و بد باشه 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

خیانت که نکرده 

که اینجوری بیمحلی میکنی بهش 

داره میاد سمتت چون تو رو میخواد . بعد تو میگی برو ؟ 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

نه بابا میخواد رو اونا آموزش ببینه بعد رو شما عملی کنه الان روش رابطش فرق نکرده؟

نه گاهی یه حرکتی میکنه میخنده میگه حرکت جدیده من قبلش نمیدونستم فکر میکردم شوخی میکنه سرچارو که دیدم فهمیدم از چه قراره

خب بادیدن اون فیلم‌ها اومده سمت خودت واین خوبه البته اگراین فیلم‌ها را نبینه واز سرش بیفته خیلی خوبه ...

والا همینو بهش بگید 

خیانت که نکرده که اینجوری بیمحلی میکنی بهش داره میاد سمتت چون تو رو میخواد . بعد تو میگی برو ؟

با فیلما  وبدن زنای دیگه تحریک شده 

عق چندش

من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️

نه گاهی یه حرکتی میکنه میخنده میگه حرکت جدیده من قبلش نمیدونستم فکر میکردم شوخی میکنه سرچارو که دیدم ...

خب دیگه روش های جدید یاد میگیره و رو شما اجرا میکنه تا شما بیشتر حال کنی

من سرچ کردم پاهای زیبای ایرانی چه کفشای خوشگلی آورد 🤣🤣🤣🤣

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خیانت که نکرده که اینجوری بیمحلی میکنی بهش داره میاد سمتت چون تو رو میخواد . بعد تو میگی برو ؟

کاش میفهمیدی چقدر حالم بده میرفت سر کار میومد کمر درد و پا درد داشت سرکار اذییت میشد شبا با اینکه باردارم گاهی میدیدم درد داره پامیشیدم ماساژش میدادم حالا که فهمیدم سرکار این چیزارو سرچ میکرده از خریت خودم بدم میاد

گفت چند روزه دارم باهات حرف میزنم نمیذاری بیام سمتت هرچی هم قسمت میدم نمیگی چته خب میبرمت خونه مادرت ...

خودتو دستی دستی بیچاره نکن ... همسرت شاید گرم مزاجه و این خیلیم خوبه . بجای اینکه باهاش گرمتر برخورد کنی سرد شدی ؟؟؟ 

این خیلی بده . مواظب باش