2777
2789

من اصلا خوشم نیومد ارشون سال ها قبل وقتی پول دستش بوده واسه همسر ایندش رفته النگو خریده با این 

میشه نظر بدید بخاطر این عضو شدم اینجا چجوری بگم عوضش کنه مادرشوهرم گفت واسه گردنی دستبند و گوشواره و انگشتر هم قراره بخره مهرماه عقدمونه ولی جشن نداریم فامیلمون فوت کرد کنسل کردیم تا عید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشت نیست که دستش درد نکنه ،درسته که خیلی امروزی نیستولی فعلا نگهش دار تا چند وقتی از ازدواجتون بگذره بعدا کم کم بحثش رو باز کن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عکسشونو بزارنظر بدیم

عکسارو گذاشتم منتظر بمونید بیان نوشت به زودی منتشز میشود تاپیک یمزنم مینویسه به زودی منتشر میشود عکس میذارم میگه به زودی منتشر میشود نظر میدم میگه به زودی منتشر میشود من سال ها قبل عضو سایت بودم الان چرا یانطوری شده

زشت نیست که دستش درد نکنه ،درسته که خیلی امروزی نیستولی فعلا نگهش دار تا چند وقتی از ازدواجتون بگذره ...

اخه من اینارو ججوری استفاده کنم به مادرشوهرم گفتم اهل النگو انداختن نیستم گفت‌نه باید دستت کنی 

ببین النگو رپ میتونم قبول کنم قبلا خریده

ولی این مدل گردنبند کلا دوسه سالی هست مد شده نه سالها قبل 

و چون سبکه بنظرم دارن الکی میگن

هرچند توی این گرونی اگه میخرن بازم خوبه

فقط بنظرم واسه جهاز خودتو اذیت نکن، چیزای معمولی بخر بگو سالها قبل خریدیم

اخه من اینارو ججوری استفاده کنم به مادرشوهرم گفتم اهل النگو انداختن نیستم گفت‌نه باید دستت کنی

حالا یه چند ماهی بنداز بعدا باخود همسرت مطرح کن از همین اول نزن تو ذوقشون عزیزم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

کلا ببین این دوران دوران سختیه

طلا گرمی 8 و خورده ای 

نمیشه توقع داشت یه سرویس 40 گرمی برات بخره

من خودم نقره برداشتم جای طلا سفید 

باید باهم راه بیاید ، اگه میبینی اونا هم توی جهاز اذیت نمیکنن و راه کیان بهانه نگیر ,بزار زندگیت سر بگیره

النگو هم خیلیا رسم دارن