2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم سرچ فیلمای بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 98 پست
بهش حتما بگو گلم بگو وقتی زن داری چه نیازیه و چه دلیلی داره اونجور فیلما ببینی

اگه بگم باز بره ببینه ولی دیگه حواسش جمع باشه و سرچارو حذف کنه اونجوری بدتر فکرم مشغوله همش فکر میکنم گولم میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بادیدن اون فیلم‌ها اومده سمت خودت واین خوبه البته اگراین فیلم‌ها را نبینه واز سرش بیفته خیلی خوبه

بعد هم شما بهش اجازه ندادی هرچی اینجور کنی اون بدتر متمایل میشه شهوتش را بادیدن اون فیلم‌ها ارضا کنه چکاره آخه دختر 

گفت چند روزه دارم باهات حرف میزنم نمیذاری بیام سمتت هرچی هم قسمت میدم نمیگی چته خب میبرمت خونه مادرت ...

فکر نمیکنی شما هم مقصر هستی یعنی چی میاد به سمتم پس میزنی داری اینجوری گند میزنی به زندگیت حساس نباش از هیچی گوه میسازی همه مردها نگاه میکنند اینو روانشناس گفت

عزیزم خیلی از آقایون نگاه میکنن. خوب نیست ولی شاید یه کنجکاوی باشه. امان از اینترنت که انقدر همه چیز ...

میدونی بیشتر از چی ناراحت میشم مثلا سرچ کرده بود پاهای زیبای ایرانی اصلا یاد این میوفتم حالم بد میشه 

این اصلا مسئله مهمی نیست من نمیدونم چرا انقد گنده اش میکنید

یعنی شما شوهرت نگاه کنه مهم نی مگه میشه مرد نگاه کنه خودازضایی نکنه اخه کسی که زن داره چه نیازی به بدن زنای دیگه داره

خب بادیدن اون فیلم‌ها اومده سمت خودت واین خوبه البته اگراین فیلم‌ها را نبینه واز سرش بیفته خیلی خوبه ...

نمیتونم وقتی میاد سمتم میگم نکنه اونارو تصور میکنه وقتی با منه حالم بد میشه