2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم سرچ فیلمای بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3228 بازدید | 98 پست
جدی من خودم سرچ نکردم

سرچ کردم هیچی نیومد تو‌سایتای ایرانی چیزی پیدا نمیشه که 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میفهمیدی چقدر حالم بده میرفت سر کار میومد کمر درد و پا درد داشت سرکار اذییت میشد شبا با اینکه با ...

تو رو خدا این طرز فکرو بریز دور 

گفتم تو رو خداااا 

ببین همه ی مردها این چیزارو میبینن . حتی دیدم مذهبی هاهم میبینن . 

نرفته که خدای نکرده خیانت کنه . فیلم دیده و بعدشم اومده سمت خودت دیوونه 

اتفاقا بازم ماساژش بده قربون صدقش برو تو خواب مواظبش باش . 

این دوره زمونه مرد خوب بقران کمه

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

با فیلما وبدن زنای دیگه تحریک شده عق چندش

واااا . میخای استارتر رو حساس تر کنی ؟

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

خیلی از مردها میبینن نمیگم کارشون خوبه ولی خب متاسفانه زیاد میبینن نباید بخاطر این مسئله با شوهرت سرد شی

یک عادت زشته اینطور فیلمارو‌دبدن مثل دست تو دماغ کردن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واااا . میخای استارتر رو حساس تر کنی ؟

ب تو چه 

تو نظر خودتو بده منم نظر خودمه

سرت تو کار خودت باشه

شرت کم✋️

من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️

جدی من خودم سرچ نکردم

منم سرچ کردم شبیه پآهای بعضی از خانم‌ها که تازگی حدود ۱۰ یا۲۰ سانت لخته ومیاند از خونه بیرون اومد

خانمها به همجنسامون رحم کنیم من میترسم بادیدن چنین چیزایی مثلا شوهرت به فکر این سرچ افتاده باشه حالا هی بگید حجاب بده آزاد باید باشیم وفلان و.....

من عصبی ام ابرو وشرفشو میبرم

همه ی مردا میبینن که هیچ همه ی زن ها هم میبینن جدیدترین آماری که مقالات منتشر کردن 94 درصد مردا فیلم بد دیدن و حدود 60 الی 80 درصد زن ها هم میبینن

چرا انقدر عادی جلوه میدید این موضوع رونه فقط شما خیلیا گفتن ایراد ندارهسرتا پا ایراده

خیلی هرزه هس کسی ک فیلم پور ن رو میگه عادیه همه مردا میبینن

چندشه خجالتم نمیکشه

همه ی مردا میبینن که هیچ همه ی زن ها هم میبینن جدیدترین آماری که مقالات منتشر کردن 94 درصد مردا فیلم ...

شوهر من اصلا نت نداره ک ببینه ی گوشی داره همیشه هم دست من وپسرمه

کارش هم نزدیک خونس 

استه میره استه میاد سروقت هروقت بخوامم میتونم برم پیشش 

مرد چشم پاگ زیاد داریم اگه ندیدی مشکل خودته